Elin af Hallonbergen ⚠️‼️

Elin född 2009-09-24
Kön: Hona
Socialt: Kelen, tam, kattvan
Päls: Svartsköldpadda-tabby med vitt
Hälsostatus: Hypertyreos
Kattkompis: Nej, vill vara ensamkatt
Övrigt: –

Adoptionsvillkor

Intresseanmälan

Elin är ca 12-15 år gammal och upphittades i Hallonbergen i Stockholm. För tillfället får hon medicin för sköldkörteln och går på regelbundna kontroller och uppföljningar. Medicinen intas med i spruta i munnen, två gånger om dagen. Hon äter även tillskott för magen då sköldkörtelmedicinen gör att hon bajsar löst. Elin är en renlig kisse som vill ha flera lådor att gå på, de ska vara strategiskt utplacerade om nöden skulle kalla.

Hon är en lugn och petite tjej med otroligt mjuk päls och förtrollande gröna ögon! Det här är en liten dam med en god portion integritet som gillar att ta det lugnt. Elin är en tamkatt och när du vunnit hennes förtroende låter hon sig lyftas och bli gosad med. På dagarna ligger hon gärna i garderoben och sover, i sängen eller hänger med tvåbeningarna i jourhemmet. När det dammsugs går hon lugnt undan, van vid ljudet som hon är. Hon vill vara ensamkatt i sitt nya hem.

Trots att hon blivit sviken av tvåbeningar förut har hon vågat öppna sitt hjärta igen och är redo för sitt alldeles egna för alltid-hem.