fbpx

Ariana af Södertälje

Ariana af Södertälje född 2021-09-01
Kön: Hona
Socialt: Kelen, tam, kattvan
Päls: Svart
Kullsyskon: ArianaBonnieCelineOttilia, Otis
Kattkompis: Lovisa
Övrigt: –

Adoptionsvillkor

Intresseanmälan

Ariana kommer tillsammans med flera andra katter från en kattkoloni i Södertälje.

Ariana är en nyfiken tjej som gillar att hålla en sällskap medan man gör något, hon har nyligen börjat älska att bli klappad, hon stryker sig gärna mot ens ben tillsammans med sin kompis Lovisa när man är i köket för att Locka till sig något litet gott att äta.

Ariana och Lovisa är två blyga damer som är väldigt gosiga, båda tycker om att få bli klappade och älskar att stryka sig mot ens ben så fort man är i köket. De är väldigt snälla mot varandra och älskar att gosa och leka tillsammans, dem är väldigt tillåtande till att också dela med sig av sin mat till varandra.

De gillar att leka och busa. Jagar varandra genom lägenheten i racerfart. Gillar att vara på balkongen. Klättrar i stolparna i den inhägnade balkongen och gräver i balkonglådor och krukor. De behöver mycket plats att springa på så en stor kattgård eller innätad uteplats skulle de gilla. Där de kan klättra, gräva i jord och äta gräs.

Ariana & Lovisa
2022-09-30

Hej, jag heter Ariana och jag är en tuffing. Jag har precis insett hur skönt det är att få bli klappad – och måste erkänna att det är faktiskt lite mysigt (fast mat är bättre). Jag pratar ofta och högt och alltid om det bästa jag vet MAAAAT: ”ska det dröja så länge att få fram maten? Maten räcker inte! Jag svälter ihjäl!”.

För jag gillar:

  1. MAT
  2. människor som ger mig MAT
  3. ännu mera MAT

Blog at WordPress.com.