Agnes

Agnes född 2014-05-15
Agnes är en tam hona.
Päls: Grå tigrerad

Adoptionsvillkor

Intresseanmälan

Agnes kommer från Skåne. Agnes gillar att sitta på balkongen och titta ut. Leker gärna med laserstrålen. Agnes behöver en lugn och snäll kattkompis, endast en äldre hane är aktuellt. Agnes är en försiktig hona och gillar att bli klappad på sina egna villkor.

Hon fick ett hem med Alfrida men de båda kom tillbaka på grund av ändrade familjeomständigheter. Nu söker de nytt efter lyckan och ett eget för alltid-hem!

Uppdatering 20200210 Agnes är en försiktig katt med integritet som behöver tid på sig innan hon bestämmer sig för att lita på någon. När hon väl känner sig trygg vill hon gärna vara så nära som möjligt, hon kryper alltid upp i mitt knä och sover ofta på min mage. Numera får jag klappa henne men det sker på hennes villkor, allra bäst tycker hon om att ligga nära men inte bli klappad i så stor utsträckning. Hon pratar en del och möter mig i dörren när jag kommer hem. Agnes leker gärna själv men tycker att det är roligt när fjädervippen kommer fram och hon tycker om att sitta i fönstret och spana ut. Hon har levt som ensamkatt nu ett par månader och det fungerar bra. Eventuellt skulle hon också trivas ihop med en äldre hane. Kort sagt är Agnes en katt som behöver lite tid på sig men när hon väl känner sig trygg är hon en mycket mysig katt som ofta ligger i knät och spinner. Agnes mycket lugnt hem och gärna större hem med balkong.

Uppdatering 200620 Agnes bor sedan en tid tillbaka med Alfrida som hon verkligen kommit att gilla. Agnes adopteras därför tillsammans med henne.

Uppdatering 2021-06-12 Poe kom precis till mig och är väldigt skygg, men tycker om andra katter och har börjat komma fram mer nu. Han behöver en snäll katt kompis, ej dominerande och han är än så länge en lugn katt som jag tror kan bli en väldigt mysig katt när han blir mer modig.