fbpx

Milton af Hovsjö (adopterad)

Milton af Hovsjö 2018-05-01
Kön: Hane
Socialt: Kelen, tam, kattvan
Päls: Svart-vit
Kattkompis: Nej
Övrigt: –

Adoptionsvillkor

Milton blev infångad efter ett liv i hemlösheten från Hovsjö i Södertälje tack vare en privatperson som meddelar att hon sett en katt som gått ute en längre tid och uppehållit sig på hennes altan i ett koloniområde i södra Stockholm.

Milton bedöms att ha varit hemlös en längre tid och är cirka 4–5 år enligt bedömning av veterinär. Han är en tam och snäll katt så troligtvis har han haft ett hem tidigare i livet men sedan blivit hemlös av olika orsaker/anledningar 😢 Han har bott hos mig mestadels sedan infångning den 6/2–2022 och hade jag haft möjlighet så hade jag själv adopterat honom.

Jag tror Milton skulle må bäst av att vara ensamkatt hos ett äldre par som är hemma mycket, detta då han kan vara dominant om det finns andra katter i hemmet. Han har fungerat bra med min lilla chihuahua som är lugn av sig, större och skälliga hundar gillar han dock inte. Han blir rädd för höga ljud så ett livligt hem med barn vill han inte till. Han älskar att kunna gå ut på balkongen så att det finns är ett måste. Milton är mycket social och vill vara med hela tiden, så fort man öppnar kylskåpet så tror han att det är något gott på gång och kommer i full fart 🙂 

Är du Miltons för alltid hem? Vänligen fyll i en intresseanmälan. En prövotid på minst 3 veckor tillsätts alltid för att känna efter att ni trivs med varandra och att allt fungerar bra.

Blog at WordPress.com.