fbpx

Kia (adopterad)

Kia född 2020-03-01
Kön: Hona
Socialt: Kelen, tam, kattvan
Päls: Svart-vit
Kattkompis: Tesla
Övrigt: –

Adoptionsvillkor

Intresseanmälan

Kia vill flytta tillsammans med Tesla och tillsammans är dem den mest lekfulla och gosiga tjejduon som vem helst skulle ha vääärldens bästa tur att få dela livet med dem ❤️

Kia är den roligaste och mest lekfulla katten att leva med. Hon tröttnar aldrig på att spela. Allt blir en leksak för henne. Sedan när hon äntligen blir trött är allt hon vill ha maggnidning och tassmassage.
Hon är väldigt nyfiken och gillar att klättra och hoppa mellan möbler.
Kia är väldigt mild i sitt sätt och väldigt lätt att hantera, hon försökte aldrig klia eller bita.

När Kia kom till oss märkte vi att hon haltade och inte ville stötta på sitt högra bakben. Det visade sig att hon fått en allvarlig fraktur som hon gått med i flera veckor. Vi kan bara föreställa oss den fruktansvärda smärta hon måste haft, trots det har hon kämpat i veckor alldeles ensam för att hitta mat och skydd. Kia är en fantastisk katt som bara vill leva, hon har så mycket kärlek att ge och man märker att hon inget hellre vill än att bli älskad. När Kia väl fick hjälp med sitt onda ben hade det redan börjat läka ihop av sig själv, därför kommer det alltid att vara lite kortare än det andra. Hon har idag ingen smärta och hennes ben fungerar trots att det inte riktigt sitter som det ska. En av Sveriges bästa ortopeder har undersökt Kia och konstaterat att hon inte lider av sin skada och hon rör sig obehindrat.

Kia älskar att gosa (trots att bästisen Tesla alltid försöker tränga sig i vägen) och att busa med bollar. Hon har känslig mage och äter just nu skonkost, hon föredrar torrfoder och är inte så förtjust i blötmat. Vi har märkt att Kias magproblem blir värre vid stress, det kan till exempel ske olyckor vid bilfärder, därför krävs det lite planering vid exempelvis resor till veterinären. Som tur är så är hon väldigt lätthanterlig och det är inga problem att duscha henne vid behov. 

Kia vill fortsätta bo med sin bästis Tesla i sitt nya hem.

Kia💕
Kia💗
Kia💗
Kia💗
Kia & Tesla 💕
Kia & Tesla 💕

Blog at WordPress.com.