fbpx

Teddy 5 (adopterad)

Teddy 5 2021-09-19
Kön: Hane
Socialt: Tam, kattvan
Päls: Svart-vit
Kattkompis: Freddy 4
Övrigt: –

Adoptionsvillkor

Teddy & Freddy är två bröder från Skåne. Vi älskar att leka och har mycket energi, men vi gillar också att gosa ihop oss för att sova under jourmattes säng. Vi älskar att leka med fjäderleksaken, det är vår favoritleksak. Även fast vi har så mycket gemensamt så är våra personligheter från två olika världar.

Tycker om att vara med, se vad som pågår. Lägger sig gärna mitt på golvet och spanar på, övervakar vad man sysslar med. Väldigt nyfiken på nya saker, lukter. Älskar att ligga i fönstret och spana på fåglar, människor – det som händer utanför. Tycker om att jaga efter saker, leksaker, flugor och kryp, mm. Man kan närma sig honom, men han tillåter inte kontakt. Väldigt emot kontakt på alla sätt, däremot kan han ta initiativet till kontakt – äter ur handen.

Freddy är den modige, han gillar att utforska alla vinklar och vrår i huset och accepterar till och med när människan klappar honom under matningstiden!

Jag själv, Teddy, följer Freddy när han väl har säkrat området. Jag älskar att ligga ner och sträcka på mig men luras inte av det, jag kan bli galnare och knäppare än Freddy till och med (särskilt när det gäller fjäderleksaken!). För tillfället är jag lite försiktig när det gäller människor. Men med mycket tålamod är jag säker att vi båda kan bli goda vänner med vår framtida människa!”

Blog at WordPress.com.