fbpx

Shadow (adopterad)

Shadow född 2017-01-01
Kön: Hona
Socialt: Kelen, tam, kattvan
Päls: Svart med vitt
Hälsostatus: u.a.
Kattkompis: –
Övrigt: –

Adoptionsvillkor

Shadow är en väldigt snäll och tillgiven katt. Det tog inte många dagar hos oss innan hon slappnade av i lägenheten och det tog under en timme innan hon satt i knät. Hon tycker om att sova i ditt knä och krypa upp på ditt bröst. Hon spinner bara du kommer nära henne och hon bakar med sina små tassar när hon ser dig. Har du en godis i handen kan hon sitta och baka samtidigt som hon ger dig sin sötaste blick.
Några av hennes favoritsaker är att sträcka på sig riktigt långt efter att ha legat stilla en stund, jaga leksaker som gömmer sig bakom soffkuddar och liknande, äta godis, titta ut genom fönster och springa runt precis i lagom tid för läggdags.
Hon pratar en del, särskilt när hon är leksugen. Hon leker mycket, helst tillsammans med en människa och med leksaker med fjädrar på. Hon kan äta på växter som har långa smala blad, så som ampeliljor och guldpalm, andra bryr hon sig knappt om. Hon älskar att sova i mörka utrymmen: garderoben, en byrålåda du glömt stänga, bakom soffkuddar och under täcken.
Shadow kan vara lite stissig. Framför allt blir hon osäker vid höga ljud och stora och plötsliga rörelser. Jonglering gillar hon inte och hon lär springa undan om du tränar hemma. Vi bor på bottenplan och kan höra porten öppnas och stängas, den typen av ljud gör henne också lite stressad så hon brukar springa och gömma sig eller hålla sig på sin vakt när hon hör det. Hon undviker dig om du går runt med skor.
Hon bits eller rivs aldrig och är lätt att hantera.
Den som adopterar Shadow får en underbar svanslös liten katt med massor av charm och kärlek.

Blog at WordPress.com.