fbpx

Sarafina (adopterad)

Sarafina född 2017-07-11
Kön: Hona
Socialt: Kelen, tam, kattvan
Päls: Svartsköldpadda
Kattungar: Nala, Kiara, Kion, Simba, Zazu
Kattkompis: Idun
Övrigt: Vill bo i ett lugnt hem utan småbarn.

Adoptionsvillkor

Sarafina kommer till oss våren 2021 från Skrylle ett naturområde vid Sandby i mellersta Skåne.
Sommaren 2020 födde Sarafina en kull ute i hemlösheten men matades av en man som bor i närheten och även om dem inte fick inte komma in till honom så såg han till dem nästan varje dag. Mannen kontaktade sedan oss våren därpå när han förstod att Sarafina var dräktig igen och önskade att hon skulle få föda inomhus. Vi åkte direkt och hämtade Sarafina hos mannen. Hon var då nästan helt tam. Sarafina födde strax därefter sedan fem små härliga lejonungar🦁 hos oss i Akutgruppen.

Idun & Sarafina 2021-12-02

Nytt jourhem uppdaterar 2021-11-17
Nu är jag nytt jourhem för Sarafina och Idun. De är båda väldigt söta, tama och sällskapliga. Sarafina älskar gos och trots att hon bara har bott här i någon dag tycker hon redan om att ligga och mysa i mitt knä.

Idun & Sarafina 2021-11-17
Idun och Sarafina: Lika som bär, men inte släkt. De är hämtade från helt olika orter. När de fångades in av Akutgruppen var de båda dräktiga och placerades i samma jourhem. Sarafina fick sin kull först och blev först utåtagerande mot Idun. Men när Idun strax därefter födde sin kull var Sarafina där och stöttade genom hela processen och sedan dess hänger de ihop. De leker tillsammans, sover ofta tillsammans och ibland putsar de varandras päls. När det är dags för kel vill dock båda vara närmast matte.

Jourhem berättar 2021-06-01
Sarafina har anpassat sig bra i jourhemmet där hon även födde sina fem små lejonkungen-bebisar. Hon äter bra och sköter lådan. Lite försiktig fortfarande men gömmer sig inte, hon följer nyfiket med i vardagens händelser.

Blog at WordPress.com.