Memia och Mimia af Spånga (adopterade)

Memia & Mimia af Spånga födda 2021-08-18
Kön: 2 honor
Socialt: Kelna, tama, kattvana
Kattmamma: Momi
Kullsyskon: Memia, Mimia
Hälsostatus (besiktning): u.a.
Kattkompis: Ja, vill bo tillsammans!
Övrigt: –

Adoptionsvillkor

Intresseanmälan

Kattungarna Memia och Mimi kommer från Spånga i Stockholm tillsammans med sin Mamma Momi där dem bodde hemlösa på en innergård i ett bostadsområde efter ägaren valt att flytta och lämna mamma Momi kvar högdräktig i ensamheten. Memia och Mimia föddes utomhus på en tomt och togs om hand av grannskapet som sedan larmade oss varpå vi påbörjade infångning.

Memia
Lekfull, nyfiken, busig. Gosig när hon ligger och vilar och spinner högt när det passar :). Går bra att lyfta och hålla i famnen. Leker och gosar mycket med sin syster och vi tror att de skulle må bra av att fortsätta bo tillsammans. En kopia av sin mor. Snören, leksaksmöss, bollar av olika de slag får igång henne ordentligt. Tar gärna en leksaksmus i munnen och går stolt omkring med sitt ”byte”. Prasseltunneln är en riktig favorit.

Mimia
Lekfull, nyfiken och busig. Lite tuffare än systern samtidigt som hon är lite mer reserverad. Vill helst inte bli lyft/hållen, men accepterar det i korta stunder. Leker och gosar mycket med sin syster och vi tror att de skulle må bra av att fortsätta bo tillsammans. Även Mimia älskar snören, möss och bollar. Prasseltunneln är en riktig favorit!

Mamma Momi, Memia och Mimia af Spånga