fbpx

Lill-Kenzo af Glimåkra (adopterad)

Lill-Kenzo af Glimåkra född 2021-07-27
Kön: Hane
Socialt: Kelen, tam, kattvan
Päls: Bruntabby
Kattsyskon: Matilda
Kattkompis: Coco 2
Övrigt: –

Adoptionsvillkor

Lillebror Lill-Kenzo och storasyster Matilda kommer till oss för omplacering från Glimåkra i Skåne.

Kenzo är en söt, pratglad och mysig katt. Kenzo ligger gärna nära, där han kan se en, gärna på sängkanten vid fötterna när vi sover eller i våran kattsovalkov vi gjort i tv-bänken medans vi sitter i soffan. Kenzo är väldigt förtjust i solkatter som har jagar på väggar eller golv, han gillar också att springa efter och leka med en kattpinne med en “tygorm”, eller gärna springa runt och leka med kattkompisen Coco. När vi kommer hem från universitetet springer de snabbt fram med Coco i fronten och Kenzo alltid hack i häl. Coco lägger sig på rygg och vill gärna ha en klapp på magen innan man ens hunnit innanför dörren.Kenzo kommer alltid fram till en och stryker mot ens ben eller skor när man sätter sig ner för att ta av sig skorna. Båda älskar mat, så fort man börjar prassla i köket kommer de fram och jamar och stryker sig mot en. De är väldigt nyfikna katter och försöker ofta ta sig upp i hyllor eller i garderober som står öppna. Man måste alltid kolla i garderoben innan man stänger dörren så inte det ligger en katt kvar där inne haha. Coco och Kenzo tycker mycket om varandra och vill gärna alltid vara i samma rum, och ibland gärna tillsammans och mysa i sovalkoven där de tvättar varandra. De följer gärna med dig överallt också, går vi in på toan kommer de tätt efter och kollar vad vi håller på med. Vi har även haft gäster hemma ett antal gånger och katterna har inga problem att träffa nytt folk.

Lill-Kenzo

  • Leker gärna men inte lika häftigt som Coco.
  • Väldigt pratglad katt.
  • Tycker inte att det är lika kul att bli upplockad, gör inget och bli inte arg, men man märker att han hellre vill leka.
  • Han tycker dock att det är supermysigt om man kommer och klappar och kliar och gosar när han ligger i sängen eller soffan.

Lill-Kenzo och Coco är lekfulla nyfikna katter, gillar att leka med varandra och med leksaker. Springer runt och jagar varandra och hoppar på möbler när de leker. Båda älskar mat, speciellt blötmat. Båda är tama och går på lådan. Supermysiga katter.

Lill-Kenzo-med världens lenaste päls, kom till oss då matte åkt in på sjukhus … och inte skulle komma tillbaka. Han är en nyfiken, lekfull och vänlig liten kisse som gärna håller dig sällskap inne på toaletten. Då Lill-Kenzo gör annat än att busa med våra andra ungkatter och med laserpekaren (hans favorit) så ligger han oftast och värmer din säng … gärna hela natten om han får. Han är mycket snäll och går bra ihop med våra barn (vi har två livliga småbarn på 1,5år och 4,5 år) och andra katter och han kan prata kattspråket utantill, så det märks att han är van vid att umgås med katter. Han kommer gärna och stryker och buffar på dig för att få närhet och klapp och då han känner sig klar så går han och lägger sig någon annanstans i närheten av dig. Lill-Kenzo är verkligen en perfekt familjekatt med mjuk och fin personlighet och ett otroligt vackert yttre.
//Jourmatte

Lill-Keno & Coco älskar att ta hand om varandra
Dags för mat!
Lill-Kenzo och jourhems egna kattunge busar.
Lill-Kenzo och jourhems egna kattunge leker.

Blog at WordPress.com.