fbpx

Frans af Kungens Kurva (adopterad)

Frans af Kungens Kurva född 2021-05-25
Kön: Hane
Socialt: Kelen, tam, kattvan
Päls: Svart, långhår
Kattkompis: Trix
Övrigt: –

Adoptionsvillkor

Frans togs in efter ett nödrop i Kungens kurva där en liten svart, långhårig katt setts. En katt visade sig sen vara fyra katter och Trix var en av dem som fångades in tillsammans med Frans.

Jourhem berättar:

Trix och Frans har vad jag känner till alltid bott tillsammans, både hos mig och hos tidigare jourhem, därav så känner jag att de hade mått bra av att bo tillsammans i sitt nya permanenta hem. Jag tror de hade blivit ledsna av att separeras.

Trix och Frans kan till en början vara lite blyga men när de lärt känna dig så tackar de aldrig nej till sällskap. Framförallt Trix älskar att bli klappad och när han spinner så vibrerar hela rummet. Även Frans gillar att kela men kan vara lite blygare och ta det på sina egna villkor. Båda grabbarna äter det mesta man ger de, både våt och torrfoder är en hit och en kalkonskiva då och då tackar de aldrig nej till. Som intressen så gillar de att brottas med varann, hålla varandra rena, titta på djurkanalen, samt att spana från fönstret. Trix gillar att leka med kattspö men Frans fattar inte riktigt poängen, dock så är de båda stora fans av laserpekare och alla typer av leksaker som doftar kattmynta.

Hos mig så har grabbarna alltid varit innekatter och det är även så jag tror att de trivs bäst.

Blog at WordPress.com.