fbpx

Bob Edvard af Glimåkra (adopterad)

Bob Edvard född 2019-11-01
Kön: Hane
Socialt: Kelen, tam, kattvan
Päls: Bruntigré
Kattkompis: –
Övrigt: –

Adoptionsvillkor

Bob Edvard kommer från Glimåkra i södra Sverige där han levt i hemlösheten.

Bob Edvard ”Eddie” är en vacker katt, lite skygg innan han lär känna dig men kelar gärna och ligger gärna nära dig. Älskar att ligga i klösträdet högst upp. Sover gärna i benändan på sängen, om det tillåts, här fick han det. Äter allt, även husmanskost. Gillar andra katter, han älskar Zimba, i alla fall. Han är helt enkelt en katt man bara kan älska, pratar mycket, och gärna på nätterna.

Bo Edward (kallar honom ”Bobby”)
En riktig go herre, lite försiktig av sig men kommer gärna fram och drar sig längs ditt ben och blir gärna kliad på huvud och mage.
Leker gärna men fortfarande lite läskigt med hastiga rörelser från både leksaker och oss människor. Sover mer än gärna bredvid en på natten.

Zimba (kallar henne ”Zira”)
Är väldigt försiktig till en början och kräver tid för att lita på oss människor, trots det så sov hon bredvid första natten och gick galant att få massa gos på morgonen. Mycket nyfiken dam, men hastiga rörelser är fortfarande läskigt.
ÄLSKAR bollar som plingar till, dom kan man jaga hela natten när huset “sover”. På dagen är det roligt att sitta på balkongen och spana på folk och fåglar !

Blog at WordPress.com.