fbpx

Stina (adopterad)

Stina född 1 juni 2017
Stina är en tam hona
Päls: sköldpaddsfärgad med vitt

Både mamma och Samie mår bra. Lilla Samie växer så det knakar och är väldigt busig. Så fort hon får syn på mig springer hon fram och vill bli upplyft för att kunna undersöka även de delar av omgivningen som är högre upp. Hon jakt leker och prov gnager på det mesta som är nytt och jagar papperstussar för fullt samt “smyger” på mina tår och fingrar. Mamma Stina håller ett vakande öga på henne hela tiden och knorrar för att hålla kontakten med henne. Stina har vilat upp sig efter den första intensiva perioden och har börjat delta i lekarna hon med. Papperstussar och sopborsten är favoriter att jaga.  Både mor och dotter ska få sin första vaccination i slutet på nästa vecka.

Uppdatering 200716
Nu har mamma Stina och hennes lilla Samie varit hos veterinären och fått sin första vaccination. Nästa vaccination och chippning är inbokat den 13:e augusti. Allt såg bra ut vad veterinären kunde se och både mor och dotter skötte sig exemplariskt mot veterinären trots att de fick ett stick i nacken. Mamma Stina sin vana trogen, knorrpratade hela tiden. Hon har alltid mycket att säga den lilla damen😊

Uppdatering 201011
Stina ligger helst uppe i katt-trädet där känner hon sig trygg och har bra koll på vad som händer utanför fönstret. Ibland vågar hon sig upp i soffan för lite mys. Hon är en ganska bestämd dam som väcker jourmatte på morgonen och ska ha sheba (mjukmat), det är verkligen hennes favorit!
Stina behöver ett hem där hon får bli ompysslad som den lilla prinsessa hon är och hon trivs fint som ensamkatt. Stina är van vid andra katter. Äldre barn fungerar bra, ej hundvan.

Uppdatering 5 januari 2021
Hon verkar fortfarande trivas i livet som ensamkatt och älskar uppmärksamheten hon får av oss, är riktigt gosig och älskar att bli klappad.

Blog at WordPress.com.