fbpx

Samie (adopterad)

Samie född 12 maj 2020
Samie är en tam hona
Päls: Cremé-tabby med vitt

Både mamma Stina och Samie mår bra. Lilla Samie växer så det knakar och är väldigt busig. Så fort hon får syn på mig springer hon fram och vill bli upplyft för att kunna undersöka även de delar av omgivningen som är högre upp. Hon jakt leker och prov gnager på det mesta som är nytt och jagar papperstussar för fullt samt “smyger” på mina tår och fingrar. Mamma Stina håller ett vakande öga på henne hela tiden och knorrar för att hålla kontakten med henne. Stina har vilat upp sig efter den första intensiva perioden och har börjat delta i lekarna hon med. Papperstussar och sopborsten är favoriter att jaga. Både mor och dotter ska få sin första vaccination i slutet på nästa vecka.
Uppdatering 200716
Nu har mamma Stina och hennes lilla Samie varit hos veterinären och fått sin första vaccination. Nästa vaccination och chippning är inbokat den 13:e augusti. Allt såg bra ut vad veterinären kunde se och både mor och dotter skötte sig exemplariskt mot veterinären trots att de fick ett stick i nacken. Mamma Stina sin vana trogen, knorrpratade hela tiden. Hon har alltid mycket att säga den lilla damen😊
Uppdatering 201011
Samie älskar att mysa och ligger i jourhemmets säng om nätterna och sover. Samie älskar att sitta/ligga i handfatet och leka med vattenstrålen. Samie har nästan växt om Stina nu och kommer nog bli en ganska stor katt.

Samie adopteras tillsammans med sin mamma Stina. Barn går bra, ej hundvan.

Blog at WordPress.com.