fbpx

Nils och Elias (adopterade)

Nils och Elias födda 2020-11-09
Kön: Hanar
Socialt: Keliga, Tama, Kattvana
Päls: Svarta
Hälsostatus: u.a.
Kattföräldrar: Rebecca & Gösta
Kullsyskon: Nils, Elias, Ilse☥, Wilma☥
Kattkompis: Ja, vill bo tillsammans
Övrigt: –

Adoptionsvillkor

Brorsorna Nils och Elias kommer från Arild, Höganäs, norr om Helsingborg i Skåne. Dem kom till oss tillsammans med deras mamma Rebecca och två systrarna Ilse och Wilma. Tyvärr visade det sig att familjen drabbats av kattpest varpå systrarna tyvärr förlorade kampen mot sjukdomen trots snabbt insättande av akut intensivvård. Men brorsorna och mamma klarade sig från symptom och kunde snabbt vaccineras och varit friska hela tiden. 🐈‍⬛🐈‍⬛

Nils är den största kelgrisen som finns! Han möter en i dörren när man kommer hem och kräver nospussar. Han vill alltid vara med oavsett vad man gör. Han älskar att mysa och att bli kliad under hakan. Han spinner väldigt högt, och det räcker med att man kommer in i samma rum som honom eller ropar för att han ska börja spinna. Han tycker om att prata med en, speciellt på morgonen eller på toa. Han har inga problem med att bli buren. På förmiddagarna kan han bli ett riktigt lekmonster som älskar att jaga trådar. Resten av dagen spenderas med att sova i en hög tillsammans med brorsan så nära de bara kan komma.

Elias är lite tystare än sin bror, men minst lika busig. Han är lite mindre men det stoppar inte honom från att försöka behålla alla leksaker för sig själv. Han älskar att leka aport. Han har några favoritbollar han gillar att man kastar och kommer med dem i munnen oavsett var man är. Är bollarna inte i närheten går även hårsnoddar och papperstussar bra, så länge han kan jaga dem. Han spinner mindre än sin bror men gosar lika mycket. Han tycker om att kura up sig i en boll i ens knä. Han blir ledsen och jamar om brorsan får gos men inte han. Han vill alltid vara med!

Kullsyskonen f.2021-05-28
Mamma Rebecca
Pappa ”Gösta” (Lunseman)

Blog at WordPress.com.