fbpx

Molly 1 (adopterad)

Molly född okänt.
Molly är en blyg hona. Molly är Gråtigré semilånghårig.
Molly har uppmärksammats av en tjej under en lång tid ute i Haninge. Hon blev till slut infångad då hon är hemlös. Molly är en blyg katt som behöver tid på sig och eventuellt en snäll kattkompis som kan visa henne att människor inte är farliga.
Molly har gjort stora framsteg i jourhemmet och är nu redo att flytta till sig permanenta hem. Hon behöver få fortsätta utvecklas i sitt eget tempo.
Molly behöver en eller flera kattkompisar för att vara lycklig! Hon tyr sig mycket till jourhemmets katter som är mycket gulliga mot henne.
Molly tycker om leksaker och främst bollar, dessa kan hon leka med hur mycket som helst. Jourmatte berättar att hon kan ta en boll ligga sig ner och hålla i bollen, sparka och bita på den, eller gnuggar den mot sig!
Molly är fortfarande lite rädd för människor och behöver tid på sig för att utvecklas till en trygg katt.
Uppdatering från jourhemmet 200129
Jourmatte här: hon är ofantligt söt och väldigt ödmjuk. Men så blyg, man måste närma sig försiktigt, och då kan hon välja att bli klappad! Och när man väl får börja klappa henne så slutar hon inte spinna! Hon älskar att bli kliad vid kind, nacke och svans! 😻

Blog at WordPress.com.