fbpx

Humlan (adopterad)

Humlan född 2019-07-15
Humlan är en tam hona
Päls: Rödmönstrad-tigré

Adoptionsvillkor

Intresseanmälan

Mamma Humlan fångades in med sina ungar Rödklöver, Sunny, Summer, Sadie och Solveig. Den lilla familjen kallas för “Sommarkullen”. Humlan gick ute en längre tid i ett litet samhälle i södra Sverige. En vänlig kvinna som bodde där ordnade efterlysningar både digitalt och fysiskt efter konstens alla regler men tyvärr gav sig ingen ägare tillkänna. Först när man såg små ungar med Humlan förstod man att det handlade om en kattmamma och en plan för infångning lades upp.

När familjen kommit in i trygghet visade det sig att Humlan är en helt tam katt som en gång måste haft en god människokontakt. Hennes ungar var däremot väldigt skygga och några av dem är fortfarande inte klara för adoption eftersom de ännu inte känner full tillit till oss människor. 

Mamma humlan 🐝 är frisk och har en jättefin personlighet. Hon är en fantastisk mamma och vakar över sina ungar hela dagarna för att se att de har det bra och uppför sig. Själv är hon väldigt förtjust i mat och gillar att bli klappad och kelad med ❤️ Humlan vill vara ensamkatt och bo ett lugnt hem.

Blog at WordPress.com.