fbpx

Coco (adopterad)

Coco född 23 maj 2019
Coco är en tam hane som är van vid andra katter. Coco är Svart-tabby (brunmönstrad).
Coco – söt som en kokosnöt.
Coco är en riktig nyfiken och lekfull liten kille som älskar att äta. Han busar helst med sina syskon Tuffe och Thelise och tillsammans kan dem jaga den röda pricken från laserpekaren hur länge som helst.
Coco var ca 8 veckor när han kom till oss tillsammans med sin mamma och sina fyra syskon från Huaröd där dem levde helt förvildade tillsammans med flera andra katter. Coco var till en början väldigt skygg och rädd för människor, men som den cooling han är så var han den i kullen som först vågade sig fram. Coco trivs bäst med andra katter och vill därför bo tillsammans med minst en busig liten kattkompis, gärna någon av sina syskon.
Coco har gjort stora framsteg i jourhemmet och gillar nu även att gosa och mysa med människor.

Uppdatering från jourhemmet 2020-02-29
Nospussar och hälsningar från jourkatten Coco. Han är social med de andra jourkatterna (Winston och Joppe) som är nyinflyttade och de leker jättebra ihop. När W och J kom var han snabbt framme och hälsade på dem efter en kort introduktionsperiod. Coco har riktigt fint bollsinne, älskar att jaga laserpekaren och bär gärna runt på sina favoritleksaker. Han måste definitivt ha minst en snäll kompis i sitt nya hem. Mot människor är Coco lite mer försiktig, men han har gjort fina framsteg sedan han kom till jourhemmet. Tålamod, tid och kärlek i kombination med kattgodis är nyckeln till den här fina killens hjärta. Coco behöver ett hem som vill vara med på hans resa från skygg till trygg. Han gillar att vara med där det händer, men man ska inte försöka ”hoppa på” honom mot hans vilja, Coco väljer själv när och vem som får klappa. Han sover ofta vid jourmattes fötter på natten och brukar ligga kvar på morgonen för lite kel. Då brukar man få ”gosa loss” utan restriktioner (men det är lite svårt att fånga på film).

Söt som en kososnöt… det är jag det 😻

Nån som ser hur många vi är??? 😻

Coco har utvecklats och gjort stora framsteg i jourhemmet. Han är tam, snäll och han är gillar barn.

Blog at WordPress.com.