fbpx

Belle (adopterad)

Belle född 2020-06-19
Belle är en tam hona
Päls: Röd och vit

Adoptionsvillkor

Intresseanmälan

Belle är en social katt som är van vid andra katter.

Belle på Tiktok: https://vm.tiktok.com/ZMJ7VPT4n/

Jourhemmet skriver:

“Belle kommer att bli en riktig kelis hos rätt familj! Hon är en lite försiktig tjej, som alltid ser bekymrad ut – även när hon är glad! En snällare katt får man nog leta efter! När hon först kom till mig i jourhemmet (nr2) för bara ett litet tag sedan gömde hon sig under soffan. Men lite leksaker (hon älskar sådana där prassliga rör som går att springa genom och leka i) kom hon snart fram. Hon är en matglad tjej som gärna slickar i sig såsen från blötfodret och lämnar bitarna till sin kompis Sota. Belle är mer för torrfoder och jag låter därför en skål stå framme hela tiden så att hon kan gå och äta när det passar henne. Belle kan ibland vara lite lättskrämd, men det är tydligt att hon vill bli en riktig mysis. När jag sitter i soffan kommer hon och lägger sig bredvid, närmre och närmre. Ibland är hon på riktigt kelhumör och då kan vi gosa länge, klia runt öronen och till och med klappa på magen!

Belle behöver få komma till en trygg och lugn familj med tålamod och mycket kärlek! Där kan hon få vara den innekatt hon är, kela på soffan, titta på katt-tv, och busa med sin kompis Sota. För Belle är en mysis men tycker även om att leka! Hon och Sota kan brottas med varandra runt i hemmet, jaga leksaker (gärna sådana med en pinne och ett långt snöre i andra änden som viftar runt roligt) och kuta genom leksaks-röret. Eller varför inte med dina fötter när du sover?

Belle verkar inte ha några svårigheter med att åka bil. Jag har inga erfarenheter kring hur Belle är med barn eller hundar.

Ett tips; Belle är en så nyfiken och matglad tjej, så jag lärde mig fort att jag inte kunde lämna mat framme på diskbänken. ;)

Update: Det här var så gulligt så jag kände att jag var tvungen att skriva med det också! Häromdagen när jag klappade Belle och slutade för en liten stund för att göra något annat tog hon tag i min hand och drog tillbaka den till sitt huvud! Hon gjorde så flera gånger för att jag skulle fortsätta klappa henne! Hur gulligt?!”

Blog at WordPress.com.