Vi har fått hem 2019

Vi har flyttat till våra föralltidhem! 😻

Maggie född 20 juni 2019
Maggie är en hona. Hon är sköldpadda.
Maggie och Belz kommer från Skåne och är föräldrarlösa trots försök att hitta mamman.
De är nyfikna och lekfulla. Belz är mer blyg.
Maggie flyttade till sitt nya hem 2019-12-29

Lilly född 10 juni 2019
Lilly är en hona. Hon är svart och vit.
Lilly – barnens favorit.
Lilly är liten för sin ålder, men modig som få! Hon älskar att busa och hoppa och har en riktig jägarinstinkt. Snällare katt får man leta efter.
Lilly kom till föreningen tillsammans med syskonen Lola och Leo.
Lilly flyttade till sitt nya hem 2019-12-25

Leo född 10 juni 2019
Leo är en hane. Han är svart och vit.
Leo – en kille med klös i.
Leo är en vacker och väldigt harmonisk liten kille som älskar att busa. Han är foglig och medgörlig, och gör aldrig motstånd när man vill gosa. Leo har potential att bli en riktig knäkatt!
Leo kom till föreningen tillsammans med systrarna Lola och Lilly.
Leo flyttade till sitt nya hem 2019-12-25

Lola född 10 juni 2019
Lola är en hona. Hon är gråtigrerad.
Lola – ett blygt charmtroll.
Lola är ett yrväder som tar för sig och älskar mat! Hon är något försiktig i sin framtoning och har ännu inte riktigt lärt sig att lita på människor. Men med tålamod och kärlek kommer man långt, och hon blir allt modigare för varje dag som går och utforskar nyfiket sin omgivning.
Lola kom till föreningen tillsammans med syskonen Leo och Lilly.
Lola flyttade till sitt nya hem 2019-12-25

Bernard född 8 juni 2019
Bernard är en tam hane. Han är grå och vit.
Lilla killen Bernard är så oerhört charmig. Han charmar vem som helst efter bara några minuter i hans sällskap. 😺 Bernard är endast ca 7 mån gammal, han har fortfarande ett väldigt kattungelikt beteende och är oskyldigt naiv.💕 Att leka både med andra katters svansar och även sin egen tycker Bernard är väldigt kul, vad de andra katterna tycker om att han leker med deras svansar får vi nog fråga dem om.😸 Han är lite busig och leker mycket. Bernard hittades ensam ute på landet vid en familjs trädgård där han hittades när han låg och sov vid deras vedhög. Bernard ville så gärna komma in i deras hus och höll sig utanför deras ytterdörr, men pga allergi fick han ej komma inomhus. Familjen skulle resa bort kort därefter och vi fick akut ta emot lilla killen.💕 Bernard söker ett hem där han får minst en lekglad kattkompis. Han vill gärna ha tillgång till en innätad balkong. Bernard är vackert gråtigré/vit.
Bernard flyttade till sitt nya hem 2019-12-23

Tass född 6 maj 2019
Tass är en tam hane.
Tass adopterades av en familj (med 1 barn) när han var 12 veckor, de älskade Tass oerhört mycket, men barnet i familjen visade sig vara allergisk så till deras stora sorg var han tvungen att flytta.
Tass är en bedårande, social och busig kattunge på ca fem månader som pga. allergi fick flytta från sin ägare. Tass är vaccinerad, id-märkt och registrerad. Skulle säkert uppskatta att få komma till ett hem där det finns snälla kattkompisar att busa och gosa med. Tass är nästan som en liten ”cirkus-katt” 😸 och hoppar med lätthet från olika avsatser upp på ens axlar där han balanserar utan problem, och använder gärna dina axlar som ytterligare avsats för att sedan hoppa vidare till dit han vill. I Tass tidigare hem fanns det ett barn. I nuvarande jourhemmet finns lite äldre barn.
Tass har extra tår på sina tassar, polydaktyli (även kallat skeppskatt)
Tass flyttade till sitt nya hem 2019-12-23

Turkos född 28 april 2011
Turkos är en hona.
Turkos är en lugn äldre dam som är tam och tillgiven, hon söker efter ett hem som innekatt och ensamkatt med någon eller några med mycket tid för henne. Eventuellt kanske skulle fungera med en annan lika lugn katt som hon själv. Höga ljud skrämmer henne och därför hoppas vi finna ett lugnt hem. Med långhåriga katter som Turkos måste man vara beredd att kunna hjälpa henne att sköta om sin päls, med borstning m.m
Turkos flyttade till sitt nya hem 2019-12-03

Rasmus född 5 augusti 2009
En äldre man kontaktar oss då han ärvt flera katter från sin mamma. Mannen har inte råd och fem stycken behöver hem där de kan gå ut. katterna är från 9 år uppåt.
Rasmus flyttade till sitt nya hem 2019-12-01

Josefina född 20 augusti 2007
Josefina är en hona. Josefina söker nytt hem då förra ägaren avlidit.
Josefina flyttade till sitt nya hem 2019-12-01

Bea född 26 juni 2018
Bea är en hona. Röd.
Kom in med sin lille pojke Curry.
”Äntligen har vi fått komma in i ett tryggt hem hos Akutgruppen, ett hem där min lille kan få dia i lugn o ro. Vi levde hemlösa i misär och människorna där tänkte nacka oss. ”
Bea – en fin katt och ”extramamma” Bea är en oerhört snäll, lugn och tålmodig katt. Vacker som en dag, och just nu dessutom en supermamma till 1 (egen) + 3 (moderslösa) kattungar
Bea flyttade till sitt nya hem 2019-12-01

Knutte född 12 maj 2019
Knutte är en social hane som är van vid andra katter. Knutte är Crème.
Knutte kom tillsammans med mamma Tilly och syskonen Elsa och Britta från Skåne. Knutte är busig och leker med sina syskon. Han tycker om bollar och kattmyntaleksaker. Knutte är störst i kullen.
Knutte vill bo tillsammans med någon av sina systrar.
Knutte flyttade till sitt nya hem 2019-11-23

Max född 1 januari 2019
Max är en tam hane, van vid andra katter, Tigrerad.
Max hittades övergiven tillsammans med Mona och Diana i en söderförort till Stockholm där de levde farligt nära en bilväg. Han var rädd för människor till en början men har snabbt gjort framsteg i jourhemmet och är nu tam. Han är en pratglad kille som har mycket att säga och vill bo med minst en busig kattkompis.
Max flyttade till sitt nya hem 2019-11-21

Curry född 1 juli 2019
Curry är en hane. Han är orange.
Curry kommer med sin mamma Bea från Skåne. De har varit hemlösa en tid tills de fick hjälp.
Curry – sötare än sötast
Curry är en livfull och busig liten katt-kille som charmar alla som kommer i hans närhet. Lite försiktig i sin framtoning, men inte så konstigt när man är så liten, då är allt stort runt omkring lite läskigt.
Curry flyttade till sitt nya hem 2019-11-19

Maja född 15 april 2019
Maja är en tam hona som är van vid andra katter Maja är svart/vit. Maja kommer från Skåne tillsammans med Gustaf och Ester. Mamman blev påkörd. Maja älskar leka och leker mycket med Ester.
Maja flyttade till sitt nya hem 2019-11-12

Gustaf född 15 april 2019
Gustaf är en social hane, van vid andra katter. Gustaf är svart/vit. Modern blev påkörd och dog och lämnade kvar Gustaf, Ester och Maja som kommer från Skåne.  Gustaf är en jättekelig mysig katt. Han sover hos dig. Ska bo med en kompis.
Gustaf flyttade till sitt nya hem 2019-11-12

Grållan född 20 augusti 2005
Grållan är en hona. Hon är grå med vit nos.
Grållans tidigare ägare har avlidit. Kommer från Österbybruk.
Grållan flyttade till sitt nya hem 2019-11-05

Pernilla född 20 augusti 2009
Omplacerad från Österbybruk efter det att förra ägaren avlidit.
Pernilla flyttade till sitt nya hem 2019-10-31

Katarina född 20 augusti 2007
Katarina är en hona. Svart med vita tecken.
Katarina söker nytt hem då förra ägaren avlidit. Omplacerad från Österbybruk.
Katarina önskar tillgång till utemiljö.
Katarina flyttade till sitt nya hem 2019-10-31

Astor född 16 juni 2019
Astor är en tam hane som van vid andra katter. Astor är silver tigrerad.
Astor är en försiktig liten herre. Lite blyg men älskar att bli klappad, speciellt att bli kliad under hakan, då spinner han högt. När han leker springer han ofta runt med leksakerna i munnen. Alla små leksaksmöss hamnar i vattenskålen, där han stolt presenterar dagens byte. Han gillar att rulla omkring på golvet med magen upp i vädret och baktassarna indragna, ser så gulligt ut. 😻
Jansson, Fräsen och Astor kom från Skåne och är föräldralösa trots flera försök att hitta mamman. De tre upptäcktes och har blivit matade med människomatrester.
Astor hette tidigare Astrid, men visade sig vara en liten Astor. 😸
Astor flyttade till sitt nya hem 2019-10-27

Fräsen född 16 juni 2019
Fräsen är en hane. Han är grå med vita tecken.
Fräsen är en blyg liten kille. Han har utvecklats mycket på bara några dagar dock! Från att vara riktigt rädd och Fräsig (varav han fick sitt namn) till att bli en riktigt nyfiken kille. Nosar mycket på jourmatte och vill alltid vara med och inspektera vad jourmatte gör, speciellt när hon är i köket eller badrummet. Då står han och tittar funderande med huvudet lite på sned och är allmänt söt. Han är väldigt uppfinnelserik när han leker och gillar mest att leka med bollar. Jourmatte har fått klappa honom och då har han kurrat högt. Fräsen håller på att utvecklas till en social katt, men han är lite försiktig till en början tills han kan lita på en. Vi får nog byta namn på honom snart. 😻 Jansson, Fräsen och Astrid kom från Skåne och är föräldralösa trots flera försök att hitta mamman. De tre upptäcktes och har blivit matade med människomatrester.
Fräsen flyttade till sitt nya hem 2019-10-27

Piraten född 23 mars 2019
Piraten är en hane som är van vid andra katter. Piraten är svart och vit.
Piraten hittades ensam långt ute i skogen i Skåne av en hundägare som var ute med sin hund. Piraten följde efter dem hem och så fick han komma till oss. Han vill ligga nära och pratar hela tiden.
Piraten flyttade till sitt nya hem 2019-09-29

Tore född 1 juli 2018
Tore är en svart, långhårig kille. Han är lite blyg, men van vid andra katter.
Tore har sprungit runt i Norrtäljetrakten sedan i vintern 2018-19. Han uppmärksammades av en äldre dam som larmade. Tore hade en lös avbruten tand som han har fått vård för. Tore är en snäll katt som man får klappa och han puffar lite, men han rädd om man reser sig. Tore gillar att leka med boll.
Tore flyttade till sitt nya hem 2019-09-16

Ester född 15 april 2019
Ester är en hona. Ester kommer upp från Skåne tillsammans med Gustaf och Maja. Ester gillar kela och leka. Sover med oss i sängen och sover med Maja och Gustaf.
Ester flyttade till sitt nya hem 2019-09-12.

Casper född 7 augusti 2010
Casper är en tam hane som är van vid barn och andra katter. Han är en Röd tabby.
Casper och hans bror Roxy kommer från ett hem där ägaren inte längre kunde ta hand om dem. De kan bo tillsammans eller var för sig. 
Casper tyr sig helst till en person, han kan ta lite tid på sig innan han accepterar nya personer. Han är lugn och fin och har alltid varit innekatt. Båda katterna är vana vid småbarn, men inte vid hund.
En hälsning från Casper: 
– Om du stoppar mig i en transportbur så tänker jag jama och jama och jama jättehögt och jätteynkligt ända tills du släpper ut mig igen!
Casper flyttade till sitt nya hem 2019-08-20.

Roxy född 7 augusti 2010
Roxy är en social hane som är van vid barn och andra katter. Han är vit med mörkgrå tecken. Roxy är född 7 augusti 2010.
Roxy och och hand bror Casper kommer från ett hem där ägaren inte längre kunde ta hand om dem. De flyttar gärna tillsammans eller var för sig.
Roxy är en lugn och väldigt social katt som man får klappa. Skulle kunna fungera som utekatt då han var det under sina första levnadsår (blev innekatt när han var ett och ett halvt år). 
Båda katterna är vana vid småbarn, men inte vid hund.
Roxy flyttade till sitt nya hem 2019-08-20.

Doris född 16 maj 2019
Doris är en social hona som är van vid andra katter. Doris är brun sköldpadda.
Doris flyttade till sitt nya hem 2019-07-30.

Emil född 16 maj 2019
Emil är en tam hane som är van vid andra katter. Emil är röd.
Emil flyttade till sitt nya hem 2019-07-30

Otto född 16 maj 2019
Otto är en social hane som är van vid andra katter. Otto är orange.
Otto flyttade till sitt nya hem 2019-07-30

Spöket född 22 maj 2019
Spöket är en tam hane som är van vid andra katter. Spöket är vit.
Spöket flyttade till sitt nya hem 2019-07-30

Tindra född 28 mars 2018
Tindra är en tam hona som är van vid andra katter. Tindra är orange och vit.
Tindra, Tilly och Måns kommer från Skåne. De har blivit matade av en man. Tindra är dräktig och kommer att föda snart. Tindra ska ej bo med småbarn. Tindra trivs bra med Tilly och Måns.
Tindra flyttade till sitt nya hem 2019-07-30.

Mona född 8 juni 2018
Mona är en tam gråtigrerad hona som är van vid andra katter.
Mona hittades övergiven tillsammans med Max och Diana i en söderförort till Stockholm där de levde farligt nära en bilväg. Hon var rädd för människor till en början men har snabbt gjort framsteg i jourhemmet och är nu tam. Hon är en trevlig liten tjej som kurrar högt när hon blir klappad och gärna sitter i klösträdet. Hon vill ha minst en kattkompis.
Mona flyttade till sitt nya hem 2019-07-29.

Måns född 15 januari 2018
Måns är en lite blyg hane som är van vid andra katter. Måns är orange vit. Måns kommer med Tilly och Tindra från Skåne. Måns är en skygg katt och behöver en kompis.
Måns flyttade till sitt nya hem 2019-07-20.

Vittass född 24 juni 2016
Vittass är en hane, han är svart med vita tecken.
Vittass och brodern Loke övergavs av sin ägare som lämnade dem vind för våg. De har bott ute på tomten sedan de var små kattungar. Vittass är en lugn, snäll, kelig katt, dock lite blyg i början. Han behöver ett lugnt hem utan andra katter eller kanske med busig, mycket snäll kompis, och utan små barn. Hundar verkar gå bra.
Jourhemmet skriver: ”Vittass har flyttat in till oss för drygt en vecka sedan. Han är en superkelig liten kille som har stort behov av trygghet. Det visar han genom att mysa så nära husse/matte det bara går, gärna i samband med att han blir klappad lääänge. Att bli kammad är lika uppskattat. 😉 Han är energifylld men fortfarande lite försiktig. Alla ljud som kommer genom en öppen balkongdörr är lite skrämmande, men Vittass blir modigare med varje dag som går.”
Vittass flyttade till sitt nya hem 2019-07-20.

Vilda född 20 april 2019
Vilda är en social hona som är van vid andra katter. Vilda är en långhårig grå sköldpadda.
Vilda flyttade till sitt nya hem 2019-07-20

Tiger född 1 augusti 2016
Tiger är en blyg hane som är van vid andra katter. Tiger är en tigrerad brun kille på cirka tre år. Han är en försiktig kille som älskar andra katter. Tiger gillar att ligga högt upp i klätterträdet eller i fönstret och spana på allt som händer. När andan faller på jagar han gärna leksaksmöss eller vad som nu råkar finnas på golvet. Tiger är lite skeptisk mot människor, att bli klappad tycker han är lite läskigt, men det går framåt varje dag. Tiger vill gärna bo med andra katter , utan småbarn, men andra djur borde gå bra.
Tiger flyttade till sitt nya hem 2019-07-13.

Cleon född 24 oktober 2018
Cleon är en hane som är svart och vit i färgen.
Cleon, Aslan, och Kaia kommer från Veberöd i Skåne. De är blyga katter men de går att klappa. Cleon är klappbar och blivit rätt tam i sitt jourhem. Ligger på rygg och visar magen och älskar mat.
Cleon flyttade till sitt nya hem 2019-07-07.

Mirakel född 1 april 2015.
Mirakel är en kelen kille. Han är gråtigrerad. Mirakel är en stor och mysig kille med stora tassar som försiktigt undersöker sin inomhus- värld.
Mirakel är lugn och stabil och tycker om att få klapp och kel när han går förbi. 
Mirakel flyttade till sitt nya hem 2019-07-05.

Diana född 9 mars 2019
Diana är en kelen, grå sköldpaddshona. Diana är van vid andra katter Diana hittades under bilar i en söderförort ca 8 veckor gammal. Är en pigg och glad busig kattunge.
Diana flyttade till sitt nya hem 2019-07-01.

Aslan född 24 oktober 2018
Aslan är en blyg hane som är van vid andra katter. Aslan är brun, vit, svart i färgen.
Aslan, Cleon och Kaia kommer från Veberöd i
Skåne. De är blyga katter, men de går att klappa. Aslan är den blygaste av dem och bor nu med en tam katthona för att socialiseras.
Aslan flyttade till sitt nya hem 2019-06-08.

Krusmynta född 31 augusti 2018
Krusmynta bodde under en tvättstuga med sina tre ungar, hon matades av snälla människor som larmade oss. Nu har alla hennes ungar fått egna hem och nu väntar Krusmynta tåligt på att någon ska fästa sig vid henne och ge henne chansen. Krusmynta är blyg i början men gillar att bli klappad och få uppmärksamhet. Hon är pigg och glad, gillar att springa och busa. Krusmynta vill bo som ensamkatt hon en familj som har mycket tid att lägga på sin fyrbenta familjemedlem. Hon tycker om god mat och roliga leksaker. Vi hoppas att det finns någon för fina Krusmynta.
Krusmynta flyttade till sitt nya hem 2019-05-22.

Augusta född 1 juli 2018
Augusta är en hona, van vid andra katter, svart vit. Augusta gör framsteg i jourhemmet och tyr sig till jourhemmets katt Nils ligger gärna och myser Nils. Augusta är fullt hanterbara men fortfarande lite blyg. Baltsar, Signe, Alfrida, Cassie, Tessie och Augusta kommer från en kattkoloni i Skåne. Katterna kom till Stockholm den 7 januari och omhändertogs av Akutgruppen.
Augusta flyttade till sitt nya hem 2019-04-29.

Cosmic född 19 augusti 2011
Cosmic är en tam hona, van vid andra katter.
Larm kommer till jourtelefon om en katt måste omplaceras annars riskerar den avlivning. 
Tidigare avelskatt. 
Main coon med stamtavla.
En tam katt som är van vid andra katter.
Cosmic flyttade till sitt nya hem 2019-04-08.

Cassie född 1 juli 2018
Cassie är en hona, svart vit med vit svanstipp. Cassie gör stora framsteg hos jourmatte, gillar att leka och spinner när hon blir klappad. Bor tillsammans med Tessie i jourhem. Tessie kan bo med flera katter och kommer bra överens med jourhemmets katthona Doris. Cassie går att klappa spinner och buffar med huvudet. Baltsar, Signe, Alfrida, Cassie, Tessie och Augusta kommer från en kattkoloni i Skåne. Katterna kom till Stockholm den 7 januari och omhändertogs av Akutgruppen. De är ca halvåret gamla.
Cassie flyttade till sitt nya hem 2019-04-07.

Tessie född 1 juli 2018
Tessie är en hona, van vid andra katter, svart vit.Tessie gör framsteg hos jourmatte,hon bor tillsammans med Cassie i jourhemmet och jourhemmets katthona Doris. Tessie är än så länge lite mindre framåt än Cassie. Hon kommer även bra överens med jourhemmets katt. Tessie har två vita prickar på nosen till skillnad fr Cassie Baltsar, Signe, Alfrida, Cassie, Tessie och Augusta kommer från en kattkoloni i Skåne. Katterna kom till Stockholm den 7 januari och omhändertogs av Akutgruppen. De är ca halvåret gamla.
Tessie flyttade till sitt nya hem 2019-04-07.

Kaia född 24 oktober 2018
Kaia är en hona som är van vid andra katter. Hon är brun-vit- svart. Kaia kommer tillsammans med Aslan och Cleon från Veberöd i Skåne. De är blyga katter men de går att klappa. Kaia är fortfarande blyg men går att klappa när hon äter. Bor ensam i jourhem för att socialiseras och behöver en kattkompis när hon får sitt eget hem.
Kaia flyttade till sitt nya hem 2019-04-04.

Baltsar född 1 juli 2018
Baltsar är en hane, Svart med liten vit fläck på bröstet. Baltsar är en relativt stor hankatt. Utvecklas fint i jourhemmet och går att klappa-lägger sig på mage och spinner när han blir klappad i jourhemmet. Leker med jourmatte. Baltsar, Signe, Alfrida, Cassie, Tessie och Augusta kommer från en kattkoloni i Skåne. Katterna kom till Stockholm den 7 januari och omhändertogs av Akutgruppen. De är ca halvåret gamla. 
De är födda utomhus och har matats. Katterna är skygga men fullt hanterbara. De är kastrerade och har fått sin första vaccination. Baltsar och Alfrida tyr sig till varandra.
Baltsar flyttade till sitt nya hem 2019-04-03.

MiniTotte född 20 juni 2010
MiniTotte är en hane, Rödtigrerad m vita tecken.
Jag heter MiniTotte och en massa andra fina namn för min jourmatte säger att kärt barn tydligen har många sådana. 
Jag fångades in i Norrtäljetrakten tillsammans med mina syskon där vi blev matade av en snäll familj. Jag var lite rädd och fräsig när jag kom in men nu är jag supersocial med mina nya två- och fyrbenta sambos. Jag trivs jättebra med kattkompisarna, speciellt med farbror prinsen som jag leker, sover och äter tillsammans med. 
MiniTotte är född i juni 2010, bor i ett jourhem i Spånga och vill väldigt gärna hitta en egen familj som han kan charma och busa med.
MiniTotte flyttade till sitt nya hem 2019-03-23.

Leon född 19 november 2012
Leon är en social hane, Röd. Larm om övergiven katt som flera har matat under en tid. Trevlig tamkatt som gillar att vara ute. Kan vara ensamkatt. Bott i jourhem med katt, äldre barn och hund och det fungerade bra.
Leon flyttade till sitt nya hem 2019-03-10.

Nemo född 15 maj 2018
Nemo är en kelen hane, svart vit. Nemo kommer in för omplacering då ägaren fått förändrad livssituation och inte har möjligheter att behålla sin katt. Bott med en honkatt. Är nykastrerad och kommer troligen behöva ett hem med annan mer dominant katt och mycket aktivitet. Kan ev behöva ett hem med ute möjligheter.
Nemo flyttade till sitt nya hem 2019-02-28.

Santti född 10 december 2017
Santti är en social hane, Vit.
Äldre dam har hjälpt en katt i en månad och pga ålder önskar hon hjälp med omplacering. Förra ägaren kunde ej behålla katten. Santti är en social, busig, gosig kille.
Santti flyttade till sitt nya hem 2019-01-15.

Viktoria född 1 juli 2015
Viktoria är en tam hona, Svart med vita tecken. En ung svartvit katt hade setts stryka kring en hästgård sedan vintern 2016-17 och till sommaren upptäckte gårdens ägare att hon också fått en kull ungar i deras vedbod. De var 4-5 små från början men tyvärr klarade sig bara 2, vad som hände de övriga är det ingen som vet. Det blev bråttom att fånga in lilla familjen och se till att de fick komma till tryggheten i ett av våra jourhem. Sönerna Viggo och Ville fick ett eget hem när de var gamla nog och när mamma Viktoria fick bo själv och slapp försvara sina små började hon göra stora framsteg och älskar nu att bli klappad av jourmatte! Numera är hon bara lite hoppig med snabba rörelser och när något händer. 
Hon är busig och har mycket energi så hon skulle behöva en kompis att raca omkring med! Viktoria önskar ett lugnt hem utan barn men med en tam och busig kattkompis.
Viktoria flyttade till sitt nya hem 2019-01-15.

Sophie född 31 juli 2014
Sophie är en tam hona, svart långhårig. Sophie hittades Märsta där hon gick runt under lång tid utan att någon ägare ville kännas vid henne. Snälla människor släppte in henne och gav henne mat och en plats att vila på men kunde inte behålla henne. I sitt jourhem försöker hon förgäves få kontakt med hemmets egna katter och sträcker ut sin lilla tass i försök till lek, men de är inte alls intresserade så nu vill vi verkligen hitta ett hem med en rolig kattkompis till henne!Hennes långa, vackra päls behöver en del pälsvård! Jourmatte skriver:
”Sofie kommer upp i min säng på morgonen och trampar på min mage, jätteskön massage helt utan klor! På kvällen kommer hon ofta upp till mig i soffan och vill sitta/ligga i knät. När hon ligger i skinnfåtöljen i mörkret i datarummet och jag kommer in dit hejar hon på mig med högt mjau och vill ha kel på magen. Hon är duktig på att äta! Ligger på fönsterbrädan och kollar på fåglarna som äter från talgbollar bara 2 dm från rutan. Sofie sitter gärna gömd bakom mina gardiner som går ända ner till golvet i flera rum. Lägger ner huvudet och frambenen på golvet med bakkroppen stående när hon är kelsugen.”
Sophie flyttade till sitt nya hem 2019-01-11.