Tore (adopterad)

Tore född 1 juli 2018
Tore är en tam hane
Päls: Svart, långhårig

Adoptionsvillkor

Intresseanmälan

Tore kom till föreningen när han var cirka 8 månader gammal. Hittades i Norrtälje trakten där han sprungit runt under vintern. Han uppmärksammades av en äldre dam som larmade. Tore hade en lös avbruten tand och han har fått vård för det. Snäll katt som man får klappa och puffar lite men rädd om man reser sig. Gillar att leka med bollar. Tore adopterades under 2019 men återkommer nu till föreningen då det inte fungerar i nya hemmet på grund av att han är lite för busig med hemmets katter.

Tore är en otroligt social katt (med andra katter) som gärna vill vara allas kompis. Han är dock inte blyg utan väldigt nyfiken och framåt och går gärna fram till alla för att nosa på dem och hälsa på dem genom att smyga sitt huvud mot deras. Eftersom han är bara 2 år så är han väldigt busig och lekfull, han älskar att brottas. Han behöver en annan katthane i samma ålder eller med samma temperament som ändå är snäll och trygg i sig själv och kan säga ifrån om det behövs.

Tore är fortfarande rädd för nya människor, framför allt män är jätteläskiga, tycker han. Men han är också nyfiken så efter en stund brukar han våga sig fram. Han är lättskrämd, så han skulle behöva ett lugnt hem utan barn eller hundar. Han älskar att vara ute på balkongen och spana eller sova ute. Han är otroligt kelig och älskar att gosa. Så fort man håller ansiktet nära får man en nospuss.

Tore behöver ett hem med annan snäll och busig katthane som kan sätta ner tassen när det blir för mycket. Finns det en man i hemmet bör han ha tålamod och överseende med att han kan bli bortvald. Ej små barn och inga hundar.