fbpx

Yoda

Yoda ca 10-15år
Kön: Hane
Socialt: Kelen, tam, kattvan
Päls: Bruntigré-vit, semi-långhår
Hälsa: Senior+
Kattkompis: Ja gärna
Övrigt: Äter gastro-mat för känsliga magar.

Adoptionsvillkor

Intresseanmälan

Yoda är en äldre herre från Ludvigsborg koloniområde som sökte själv hjälp. Innan dess räddades tre ungar, Tasse, Tussan och Troll från samma plats när en katthona med juver hittats påkörd. Vi har opererat hans ögonlock då de var för trånga så han knappt kunde se.

Yoda är en äldre herre som levt ett hårt liv. Yoda har börjat leka lite. Han gillar mat och äter mag-mat. Han söker kontakt med andra katter så vill gärna ha en kattkompis. Han springer efter honkatter. Vill ligga nära dem. Den kattkompis han ska bo ihop med behöver nog kunna säga ifrån😸

”Yoda mår bra! Han är så busig, och han är ett litet matvrak. Han sover med mig i sängen vid min kudde, och vi tittar på tv ihop o då ligger han o sover i soffan bredvid mig. Går jag till köket så går han, i hopp om att alltid få mat, haha. Han sitter tom utanför duschen i badrummet o väntar, när jag duschar. Ibland sitter han och jamar. Han går dit jag går. Han är så fin, jag märker att han varit ute ensam dock ibland. Men nu är han trygg och har det bra.”

Blog at WordPress.com.