fbpx

Elin af Hallonbergen🕊

Elin född 2009-09-24
Kön: Hona
Socialt: Kelen, tam, kattvan
PÀls: Svartsköldpadda-tabby med vitt
HĂ€lsostatus: Hypertyreos
Kattkompis: Nej, vill vara ensamkatt
Övrigt: –

Adoptionsvillkor

IntresseanmÀlan

Elin Àr ca 12-15 Är gammal och upphittades i Hallonbergen i Stockholm. För tillfÀllet fÄr hon medicin för sköldkörteln och gÄr pÄ regelbundna kontroller och uppföljningar. Medicinen intas med i spruta i munnen, tvÄ gÄnger om dagen. Hon Àter Àven tillskott för magen dÄ sköldkörtelmedicinen gör att hon bajsar löst. Elin Àr en renlig kisse som vill ha flera lÄdor att gÄ pÄ, de ska vara strategiskt utplacerade om nöden skulle kalla.

Hon Àr en lugn och petite tjej med otroligt mjuk pÀls och förtrollande gröna ögon! Det hÀr Àr en liten dam med en god portion integritet som gillar att ta det lugnt. Elin Àr en tamkatt och nÀr du vunnit hennes förtroende lÄter hon sig lyftas och bli gosad med. PÄ dagarna ligger hon gÀrna i garderoben och sover, i sÀngen eller hÀnger med tvÄbeningarna i jourhemmet. NÀr det dammsugs gÄr hon lugnt undan, van vid ljudet som hon Àr. Hon vill vara ensamkatt i sitt nya hem.

Trots att hon blivit sviken av tvÄbeningar förut har hon vÄgat öppna sitt hjÀrta igen och Àr redo för sitt alldeles egna för alltid-hem.

Blog at WordPress.com.