Puck och Ruby

Puck & Ruby födda 2020-10-14

Puck är en tam, social hankatt
Päls: Svart med vitt, ”kostym” med haklapp

Ruby är en tam, social honkatt
Päls: Svart med vitt och svart fläck på nosen

De söker ett gemensamt hem tillsammans, med mycket gosedjur men utan yngre barn.

Adoptionsvillkor

Intresseanmälan

Puck och Ruby är två av ungarna i ”Glasskullen” som föddes av mamma Kattis hos en kattvän i Södra Sverige, dit hon sökt sig. När ungarna blivit tillräckligt stora flyttade den lilla familjen till Stockholm. Syskonen heter Cornetto, Calippa, Magnum och Piggelina.

Ruby och Puck har nu (13 maj) flyttat till ett nytt jourhem och har funnit sig väl tillrätta. Det tog bara ett dygn innan de slappnade av och accepterade oss som deras nya (tillfälliga) familj.

De är nyfikna och vill alltid vara med, vare sig det handlar om att bädda sängen, undersöka äggskal eller sitta med vid datorn. Puck är den modigare av de två men Ruby är aldrig sen att hänga på när det vankas bus och lek. De älskar sina prasselbollar som aldrig är långt borta.

Ruby med sin söta svarta prick på nosen är en liten elegant dam som gärna ligger i knät och gosar. Då ställer hon sig på golvet nedanför stolen och frågar artigt med ett litet ”mjau” om hon får komma upp. Stiliga Puck med frackbröstet är mer rakt på sak och kommer och lägger sig i soffan och talar om när han vill kela.