Ottilia af Södertälje

Ottilia af Södertälje född 2021-09-01
Kön: Hona
Socialt: Kelen, tam, kattvan
Päls: Svart
Kullsyskon: ArianaBonnieCelineOttilia, Otis
Kattkompis: Celine
Övrigt: –

Adoptionsvillkor

Intresseanmälan

Tre moderlösa systrar fångas in i ett industriområde i Södertälje efter nödlarm.

Nuvarande jourhem berättar:
Ottilia visar idag en stor tillit till mig och vågar nu vara nära i alla lägen. Hon är fortfarande lite feg för handen, men älskar samtidigt att bli klappad och spinner då högt. Vid flera tillfällen har hon kommit fram till mig och strykt sig mot mina ben och bett om kärlek. Jag tror med all säkerhet att Ottilia med tiden kommer att släppa osäkerheten kring ”läskiga handen”. Ottilia är verkligen en jättesnäll och mysig tjej! Småsyskonen i hemmet (Storasyster af Södertäljes ungar) har hon haft stor glädje av. Hon älskar att leka och mysa med dom och finns alltid vid deras sida.

Ottilia vill flytta tillsammans med sin syster Celine eller tillsammans med någon av Storasyster af Södertäljes ungar. Ett lugnt hem med 1-2 vuxna tvåbeningar skulle passa bra. Andra katter i hemmet går också bra

Tidigare jourhem berättar:
Ottilia tar lite längre tid på sig att acceptera mig och har varit väldigt reserverad sen hon kom. I början sprang hon och gömde sig så fort hon fick syn på en. Idag är hon gärna med, och kan ligga vid fotändan i sängen, men hon tycker inte om händer än och vill inte att man närmar sig henne. Har dock lyckats få till en klappning inklusive spinn, när jag tog henne på bar gärning när hon va nyvaken. Hon är en matglad tjej som kommer nyfiket till en så fort man äter något.

Tjejerna, Ottilia och Celine, har båda blivit trygga och tillgivna här hos mig och kommer bra överens med mina andra katter. Celine är fortfarande den modiga med skinn på näsan. Väldigt lekfull! Tycker om att bli klappad, speciellt i samband med att maten serveras. Ottilia som varit den mer försiktiga och osäkra av syskonen har blivit mer trygg. Hon sover gärna i sängen med mig och där gå det bra att bli klappad, då hon spinner högt. Hon är dock fortfarande reserverad när man närmar sig henne till fots, så man får passa på när hon är trött och redan är nära en.