fbpx

Raija BOKAD

Raija född 2021-01-01
Kön: Hona
Socialt: Kelen, tam, kattvan
Päls: Svart
Kattkompis: Ja, katt eller hundkompis.
Övrigt: –

Adoptionsvillkor

Intresseanmälan

Raija är den mysigaste katten man kan få och hälsar på alla gäster. Hon bodde på gatan i två års tid och fick sitt namn efter kvinnan som matade henne när hon var hemlös.
Hon älskar att vara med i allt man gör och sitter gärna i knät eller på bröstkorgen. Om det så är när man duschar eller när man jobbar. Redan första natten valde hon att lägga sig och sova med oss i sängen.
Hon sover hela nätterna och är gärna vaken så mycket som möjligt under dagen så hon inte missar något. Raija fäller konstigt nog nästan ingen päls ….

Hon har bra balans och även mitt i lek har hon ännu inte lyckats fälla något i lägenheten.

Hon trivs av någon outgrundlig anledning att gå i sele och skulle säkert kunna tas ut på promenader med lite träning.

Hennes favoritleksak är den där lilla plastbiten man stänger brödpåsen med. Hon tar väl hand om sina små plastbitar och samlar dem på olika gömmor i lägenheten och tar fram när det är dags för lek. När vi är tråkiga kan hon bära med sig dom till oss så att vi får slänga dom till henne. Titta på videon längre ner 😹

Vad för slags hem vill Raija ha?

Raija gillar inte att vara ensam och vi tror att en kattkompis skulle passa henne väldigt bra… kanske hon lär sig vara katt också.

Om hon själv får önska bor hon gärna någonstans med innätad balkong, men hon kan säkert lära sig att gå i sele om man bor på bottenvåningen nära natur.

Hon vet att selen betyder att balkongdörren öppnas och hon springer oftast till dörren då och väntar snällt på att man sätter på den.
Hon gillar som sagt inte att vara ensam och tycker inte alltid att vi människor alltid är så duktiga på att leka. Hon älskar dock att gosa och det vill hon gärna göra många timmar varje dag.

Raija har träffat hund vilket gick bra. Se bild nedan.

Blog at WordPress.com.