Noir

Noir född 2019-11-08
Noir är en tam hane
Päls: Svart med liten vit spegel

Adoptionsvillkor

Intresseanmälan

De hemlösa katterna samlades vid Sockerbruket i Skivarp. (De var runt 10 katter där varav 2 dräktiga och 2 mindre kattungar.)
De bodde vid en bostad till en byggarbetsplats där det bor utländska arbetare som ibland kunde slänga åt dem någon matrest.

Blanco o Noir kanske var vänner innan eller så träffades de på Sockerbruket.
Nu när de äntligen fått komma in i värme och trygghet och rest tillsammans till Stockholm så är de iaf de allra bästa vänner och känner en otrolig trygghet i varann.

Blanco är ca 3 år gammal, ganska lugn och stadig katt. Tycker mycket om att ligga i fönstret och titta ut eller sova. Kan bli skygg om man rör sig snabbt eller kommer gåendes direkt mot honom. Tycker om att bli klappad särskilt innan matdags eller på kvällen.

Noir (1 år) är mer nyfiken av sig och sitter gärna med och kikar vad man har för sig. Han är lekfull och är den som har varit mer modig av sig och varit ett bra stöd för att få Blanco lite mer framåt. Noir är blyg för klappar och där har Blanco istället varit den som visat att det är gosigt att bli klappad :). En väldigt mjuk och fin kille!

Blanco och Noir vill flytta tillsammans till sitt för alltid hem.