Lennart Bokad

Lennart född 26 mars 2014
Lennart är en tam hane.
Päls: Beige / Vit

Lennart är en mycket tillgiven liten kille som gillar att mysa, gosa och så klar att leka och busa. Han lockar alltid fram ett skratt. Han är också en självständig katt som ligger och myser i ett hörn där han har uppsikt.
Han lyssnar till sitt namn när han känner för det. Lennart är från ett stall på Ekerö. Han var lite mobbad av sina syskon som liten viket lett till att Lennart blir lätt stressad av förändringar. Lennart har också ett medfött hjärtfel som ger ojämn hjärtrytm. Han hjärtproblem var ett bifynd som hittades i samband med en annan undersökning och är inget som märkts av. Lennart kommer dock att genomgå ett ultraljud innan adoption för att ha bättre koll på hur det kan komma att påverka i framtiden, om alls. Lennart behöver möjligheter till utevistelse i trygg miljö, inga småbarn, har ej vana av andra katter. Väcker matte med mjuka, mjuka små katt-tassar på kinden. 💕
Uppdatering 2020-02-16
”Nu är jag på plats. Jag blev släppt ute direkt vilket kanske inte var så bra, men blev ”infångad”och är inne nu. Jag knatar runt och försöker känna in mig. Jamar lite, kollar fåglar. Det är lite konstigt, men nya matte ropar på mig och klappar, men låter mig vara om jag inte kommer fram själv. Mest vill jag bara gå ut, men nya matte säger att jag inte får göra det ännu. Hon har köpt ett halsband med reflex, telnr och säkerhetsspärr så hon ska testa om jag kan ha det på mig senare. Jag har fått vatten, torrmat och blötmat och ätit lite redan. Jag tror jag kommer trivas här när jag får börja gå ut. ”