Kattungar

Här möter du våra kattungar. En kattunge är mellan tre månader och ett år.

Adoptionsavgiften per kattunge är 1900 kronor (från 200101), vilket precis täcker våra kostnader för kastrering, vaccineringar, ID-märkning osv. I adoptionsavgiften ingår för alla katter också 70 kronor per katt för att vi genomför ägarbytet hos Svenska Kennelklubben.

Särskilda villkor för kattungar
Våra kattungar blir alltid kastrerade innan adoption. Du som vill adoptera en kattunge (eller flera) kommer du istället att få betala en handpenning om 1000 kronor och agera jourhem tills dess att katten är kastrerad (vid könsmognad eller ca 6 månaders ålder). Först efter kastrering skrivs adoptionsavtal och resterande belopp betalas. Detta gör vi för att minska antalet oönskade kattungar och hemlösa katter.

Vi adopterar inte heller ut ensamma kattungar. Antingen adopteras de ut två (eller fler) tillsammans, eller till ett hem där det redan finns en (passande) katt. Vår erfarenhet säger att en liten kattunge riskerar att inte må bra och bli understimulerad om den är ensam. Givetvis går det även bra att adoptera en unge och en (passande) vuxen tillsammans.

Du hittar även nyinkomma ungar här som ännu ej är bokningsbara. De flyttar inte innan de är tre månader och fått sin andra vaccination samt veterinärundersökning. Men du får gärna anmäla intresse.😻

Intresserad av att adoptera? Maila oss adoptera@akutgruppen.com eller fyll i den intresseanmälan som du hittar i varje katts biografi.


Belz född 20 juni 2019
Belz är en tam hane.
Päls: Svart

Om Belz

Belz är bokningsbar


Denise född 23 november 2019
Denise är en tam hona
Päls: Brun-tigré med vitt

Om Denise

Denise är bokningsbar


Linnéa född 22 juli 2019
Linnéa är en tam hona.
Päls: Grå -tigré

Om Linnéa

Linnéa är bokningsbar