Josef Bokad

Josef född 21 mars 2009
Josef är en tam hane
Päls: Grå Vit

Josef har bott hos en dement kvinna tillsammans med andra katter och skulle avlivas om inget hem hittades. Josef är snäll och tam men också blyg. Behöver bo med en annan snäll och social katt.

Uppdatering 200327
Josef är en pratglad, matglad och extremt kelig kille som fortfarande är lite blyg för omvärlden och alla dess ljud och konstigheter.
Trots hans behov av lugn och ro behöver han någon som utmanar honom på ett mjukt sätt så han inte fastnar under soffan. Väl ute hittar man den mest kärleksfulla och nyfikna lilla kisse som finns som inte är det minsta rädd för att ta för sig.
Han älskar att bli kliad under hakan och klappad på magen och lägger gärna upp sig när han är nöjd med tillvaron vilket är för det mesta. Han går mycket på lådan så det är viktigt att se till att han har en eller helst två rena lådor. Däremot är han dålig på att dricka vatten så det kan man med fördel blanda i blötmaten så han får i sig.
Uppdatering 200420
Josef har både blivit mer avslappnad men framförallt har han börjat ta för sig mer och leker gärna med sin mus, fjäder eller snören (som är jätteroliga).
Han visar ofta uppskattning genom att kurrande stryka sig mot en eller bara berätta både högljutt och ljudlöst att han är nöjd med tillvaron. En riktig charmör som förgyller tillvaron helt enkelt
Uppdatering 200527
Josef är en sån smart kille. Han sitter på kommando, älskar att leka sök eller springa efter leksaker man kastar till honom. Josef är världens mysigaste. Han har blivit, om möjligt, ännu keligare och vill gärna vara väldigt nära. Så nu sover han på kudden och kurrar så fort man pratar med honom.
Så vem vill ha en smart, rolig, söt och tandlös kattpojke?