Frasse Bokad

Frasse född 1 juni 2019
Frasse är en tam hane
Päls: Svarttigré (bruntigré) med vitt, semi-långhår

Frasse har bott i ett missbrukarhem och fd ägaren åkte till behandlingshem. Frasse har varit ensam mycket i lägenheten.
Frasse är MYCKET kelig, sitter i knät så fort det blir möjlighet. Frasse är en väldigt graciös herre som ska inspektera allt och är en hejare att hoppa svanhopp över katter som inte låter honom passera. Frasse är semilånghårig och han har små tofsar i öronen, även om tofsarna inte är så markanta.
Frasse behöver ett kärleksfullt hem med en annan social och lekfull katt. Han behöver mycket tid och kärlek.

Uppdatering 200920

Jourhemmet berättar: ”Frasse är en väldigt aktiv och social katt som vill vara med och svarar när du pratar med honom. Hans favoritleksak är hårsnoddar och han har även lärt sig apport med dem. Han är väldigt gosig men på sina egna villkor och då får man massor utav slick i ansiktet. Sedan han blev frisk har han inte varit lika närhetssökande utan mer som en kattunge som springer runt och leker tills han blir andfådd, jag tror att om han får en likasinnad kattkompis så han stimuleras mer kan han bli mer gosig.

Han kommer direkt fram och hälsar på nya människor och vill gärna ha allas uppmärksamhet. När han ibland leker med ens händer kan det bli att han nafsar lite för hårt och även riffs. Inte illa menat men i stundens hetta. Han är väldigt majestätisk och liknar lite ett lejon med sin man, tror att han kommer blomma ut när han får lite mer utrymme och en kattkompis. Väldigt charmig kille!!”