Florence

Florence född 14 februari 2019
Florence är en tam hona.
Päls: Svart

Florence är en ung snäll hona, lite blyg.
Hona har levt ett tag på ett industriområde. Det är okänt hur hon hamnade där, men på industriområdet hittade fanns en snäll man som började ge henne mat. Trots hennes unga ålder har hon redan hunnit bli mamma. Hon födde en kull med underbara bebisar. Ingen vet hur många ungar hon fött, men av de tre bebisar som hon visat för de tvåbenta har endast en liten klarat sig – Felicia. Felicia överlevde men de andra barnen försvann och de lever nog inte mer. Florence behöver ett lugnt och tryggt hem.
Uppdatering från jourhemmet 20200225
Florence är en blyg men väldigt kelig tjej. Hon vilar gärna i sin rosa korg och blir tryggare för varje dag. När man närmar sig henne spanar hon först för att förstå vad man vill och låter sig bli klappad på och klias under hakan. Då spinner hon! Hon jamar när hon är själv och vill få kontakt. Hon har bott med katt men söker sig inte till våra katter. 
Uppdatering från jourhemmet 20200227
Hon utvecklas varje dag. Är riktigt kelig och spinner när man gosar med henne. Ställer sig upp och blir mer modig. Tror hon kan funka som ensamkatt i början så hon får tid med tvåbenta. Hon fortsätter att spinna när jag sitter en bit ifrån. Tror hon har lite tråkigt nu. Men vågar sig inte ner till mina andra katter. 

Adoptionsvillkor

Intresseanmälan