Ebba och Oskar

Ebba född 2019
Ebba är en tam hona.
Päls: Svart med  röda tecken

Oskar Världens snällaste isbjörn!
Oskar är en tam hane.
Päls: Vit med lite svarta fläckar och svans.

Lilla Ebba är en söt liten tjej på ca 7 månader. Hon är förvånansvärt tam för att ha bott utomhus.Fem kattungar, Hanna, Frida, Linnéa, Lovis och Ebba är mellan 5-8 månader och kommer från Huaröd där okastrerade katthonor fött kull på kull. Katterna har bott ute, men kommer att bli tamare med lite tålamod.
Uppdatering 20200323
Ebba är en pigg, nyfiken & rolig katt som gärna sover med dig i sängen om nätterna.
Hon är en busig katt som alltid förvånar en med sina skutt och lekar. Hon älskar att bära runt saker i munnen och att leka med sin bästa vän Oskar.
När Ebba kom till oss så var hon väldigt blyg och försiktig men det kan man inte tro idag då hon är väldigt kelig och tam numera.

Oskar är en kärlekssjuk kille som älskar att vara med där det händer. Han var från start ganska rädd för män men har med tiden blivit modigare & modigare och idag är han nästintill lika social med kvinnor som med män. Ibland funderar man på om han är hälften hund pga sin storlek och att han kommer när man ropar hans namn samt att han kan sitta på kommando. När man lär känna honom och han lär känna dig så har du en vän för livet som sover med dig, äter med dig & kramas med dig. Han kommer alltid och hälsar en välkommen hem när man varit ute med att komma direkt till dörren och kurra runt en. Han spenderar helst sina dagar på en skön soffa med sin bästa vän Ebba och kollar på när hon leker med leksaker eller att äta blötmat vilket han ÄLSKAR. Oskar och Ebba adopteras tillsammans 💘

Adoptionsvillkor

Intresseanmälan