Denise

Denise född 23 november 2019
Denise är en tam hona
Päls: Brun-tigré med vitt

Adoptionsvillkor

Intresseanmälan

Denise har försäkringsfadder

Denise är dotter till Gudrun. Den lilla familjen har farit mycket illa under lång tid. Denise har gjort framsteg i jourhemmet och leker, busar och har börjat gosa lite.
Uppdatering 200331
Idag var första gången som min dotter Alicia fick klappa lite på henne. Alicia är den som lägger allra mest tid på att sitta och locka på henne, leka, prata med henne osv och har sånt tålamod, så lyckan blev fullständig idag när hon fick klappa lite (väldigt lite för att inte pressa henne för mycket) på Denise! Vi har såklart tagit det lugnt o stilla och idag backade hon inte vilket känns som en liten seger. Denise är dock fortfarande mest framme och leker på kvällarna. Men hon leker både med Isak samt även med oss och då är favoriten laserpricken och prasselbollar. Hon älskar att ligga i bakhåll och lurpassa när Isak går förbi. Toa och mat har idag fått flytta ut i köket nu då hon sköter allt sånt galant! Aldrig kissat eller bajsat bredvid. Tycker man ser små framsteg varje dag som tex idag gick hon runt mitt på golvet utan att smyga fram som en metmask. Hon är så himla söt så vi håller tummarna att skyggheten snart bara är ett minne.
Uppdatering 200401
Bara för jag sa i häromdagen att Denise mest är framme på kvällar/ nätter så här hon idag varit framme mycket på dagen också.Hon är ett riktigt litet krispaket som älskar att busa, både själv och med Isak. Prasselboll o laserprick är mest populära tillsammans med lite större pälsiga/ krassliga leksaker. Vår gammelkatt Lotta är inte ett dugg lekfull så hon håller sig mest undan, men idag så satt hon kvar när Denise gick fram för att äta. Jag bjöd idag Denise på lite skinka som hon tog från handen, annars är det bara Alicia som fått mata henne från hand. Hon lade sig till och med (helt och hållet alltså med huvudet också) på stolen när vi satt bredvid o pratade med henne. Antingen var hon väl less på vårt tjattrande (hihi) men jag tyckte det kändes som hon slappnade av och kunde vila och inte behövde ligga i ”flyktläge”. Tar jag som ett framsteg iallafall 🙂
Uppdatering 200402
Denise är en riktig nattuggla! I natt höll hon på och lekte och röjde runt fram 04 på morgonen, så kul hon törs ta för sig mer och mer. Hon visar sig knappt på dagarna mer än för att äta och gå på toa. Hon tycker fortfarande att människor är lite läskiga men hon har fattat tycke för min dotter Alicia som är den hon litar mest på. Denise tar till o med godis ur handen på Alicia men är mer skeptisk att göra det av oss andra.
Idag så fick hon även vidga vyerna ytterligare så nu är det bara en stängd dörr kvar som leder in till barnens rum som hon inte har tillträde till (mest för att de har så stökigt vilket är ett paradis för upptäckande liten kisse, haha).
Hon är pigg och glad och jag tycker hon har ju trots allt gjort framsteg med tanke på hon inte varit här en vecka ännu.
Uppdatering 200406
Så glad! Fick peta henne på tassen igår utan att hon drog undan, självklart följt av godis! Men idag fick jag tom klappa på henne så framåt går det, mer vissa dagar än andra! Tur hon gillar godis så hon är lätt att motivera, hihi. Denise är pigg, glad, aktiv, busig, nyfiken på allt som en kattunge ska vara. Hon har även börjat sova framme lite mer i tex klätterställningen eller i solen i fönstret, vilket också känns också som ett tecken på hon börjar känna sig tryggare. 
Uppdatering 200411
Jourhemmet har haft en gäst och Denise var blyg i början, men sen tog nyfikenheten över och till slut även låg hon med de andra. 
Uppdatering 200412
Gulliga fina lilla Denise! I natt har hon varit så där lekfull, glad och vild som bara en kattunge kan vara. Vi ser mer och mer hon ligger framme och sover, kan slappna av fast vi rör oss runt, och hon älskar att ligga i solskenet och gosa o sova. Hon är mycket tuffare, kommer fram och äter gärna skinka ur handen och nyfiken på vad vi alla pysslar med. Denise är en väldigt tyst katt, mjauar sällan kuttrar ofta! Hon kommer gärna och buffas, gnider sig mot Isak och de har så kul ihop! Men dagens höjdpunkt var ändå att Alicia äntligen fick klia på henne utan att hon sprang iväg! Hann inte med att filma första gångerna…Man blir så himla glad när man ser framsteg, vi vill ju bara så gärna hon ska inse att vi inte vill henne nåt illa utan att hon kan komma för gos och kärlek.
Uppdatering 200421
Lilla Denice gör sakta men säkert steg framåt!Hon får inte samma panik så fort man kommer nära, även om hon inte är bekväm med det. Hon söker sig mer o mer till oss, ser till att vara i samma rum som oss och ibland tom kommer upp och sover i sängen. Man ser att hon kan mer o mer slappna av trots att vi är nära. Men hon är en väldigt duktig kattunge ändå! Kloar inte på tex möbler, kissar alltid i låda och de leker o busar mycket ihop.Hon slappnar av och kan äta i lugn o ro trots att både vi o de andra katterna sitter bredvid!Men önskar så att hon kommer över tröskeln snart o litar på oss fullt ut❤
Uppdatering 200429
Just nu känns det lite som stiltje här…. hon är fortfarande orolig när man närmar sig henne men hon söker sig ändå till en. Framförallt Alicia (dottern) har en förmåga att få komma nära, klappa och Denise kommer o lägger sig hos henne och sover. Denise är dock kontaktsökande, nyfiken o vill gärna vara i samma rum som man är i, vill gärna kela med de andra katterna men inte riktigt ännu med oss människor tyvärr. Hon har blivit stor men är ganska smal fortfarande men är en väldigt glad, lekfull o äter gärna ur handen om man erbjuder goa grejer, haha!
Uppdatering 200528
Alltså hon är så söt den lilla damen!
Tack Hasse för hjälpen med uteplatsen, Denise älskar den mer än alla ❤
Hon är fortfarande lite skygg men är mer regel än undantag att man (tom vi vuxna) numera får klappa på henne och hon tycker det är mysigt.