Bamse Harry

Bamse Harry född 29 maj 2014
Bamse Harry är en tam hane
Päls: Svart med vitt

Adoptionsvillkor

Intresseanmälan

Bamse Harry har försäkringsfadder

Bamse Harry kommer från en samlare tillsammans med Tarzan. Bamse Harry tvingades bo i ett garage. Han är en katt med mjukt sinnelag, en snäll och trevlig katt.
Uppdatering 200602
Det har gått ca 2 veckor sedan han flyttade till sitt andra jourhem. Bamse Harry är en väldigt rar och lugn kisse, men fortfarande väldigt försiktig. Han föredrar att ligga i garderoben eller gömma sig bakom en kista, lite som en skygg katt. Trots det älskar han att bli kliad under hakan och borstad, och igår kröp han upp i jourmattes knä för första gången! Favoritmaten är blötmat.
Uppdatering 200610
Bamse Harry har blommat ut i takt med att självförtroendet och tilliten till jourmatte har växt. Garderoben och kistan där han tidigare gömde sig är som bortglömda och sedan några dagar tillbaka föredrar han att ligga på sängen och sova medan jourmatte arbetar i samma rum. Han kryper emellanåt upp i knät för lite gos. Det märks att han gillar att ha sällskap, om man är borta en längre stund är han snabbt framme och hälsar igen. Han är lite försynt och försiktig men har försökt nospussa och hälsa på en av jourhemmets egna katter, så jag tror han skulle bli glad av en snäll kattkompis i nya hemmet. Det är nog det enda han saknar här, då jourhemmets katter är väldigt självständiga och inte lika intresserade av det sociala som Bamse Harry tycks vara.