Agnes

Agnes född 15 maj 2014
Agnes är en tam hona som är van vid andra katter. Agens är tigrerad. Agnes kommer från Skåne. Har fått flytta runt. Agnes är en speciell katt som inte kan bo med små barn. Hon måste hon bo med annan katt annars gråter hon. Agnes gillar att sitta på balkongen och titta ut. Leker gärna med laserstrålen. Agnes behöver en kompis som vill leka. Endast hane är aktuellt. Hon bor i ett jourhem där hanen är gammal och inte vill leka. Agnes är en försiktig hona och gillar att bli klappad på sina egna villkor.

Uppdatering från jourhemmet 20200210
Agnes är en försiktig katt med integritet som behöver tid på sig innan hon bestämmer sig för att lita på någon. När hon väl känner sig trygg vill hon gärna vara så nära som möjligt, hon kryper alltid upp i mitt knä och sover ofta på min mage. Numera får jag klappa henne men det sker på hennes villkor, allra bäst tycker hon om att ligga nära men inte bli klappad i så stor utsträckning. Hon pratar en del och möter mig i dörren när jag kommer hem.

Agnes leker gärna själv men tycker att det är roligt när fjädervippen kommer fram och hon tycker om att sitta i fönstret och spana ut.  Hon har levt som ensamkatt nu ett par månader och det fungerar bra. Eventuellt skulle hon också trivas ihop med en äldre hane. 

Kort sagt är Agnes en katt som behöver lite tid på sig men när hon väl känner sig trygg är hon en mycket mysig katt som ofta ligger i knät och spinner. 

Agnes mycket lugnt hem och gärna större hem med balkong.

Adoptionsvillkor

Intresseanmälan