fbpx

Akutgruppen är en ideell förening som verkar för och hjälper hemlösa, övergivna och på andra vis nödlidande katter runt om i Sverige. Vi har inte någon lokal utan våra katter bor istället hos privatpersoner i jourhem tills de får permanenta hem. Vi är en så kallad No kill-förening, vilket innebär att vi inte avlivar friska eller behandlingsbara katter. Vi är verksamma främst i Stockholmsområdet.

Katter som väntat länge på sitt för alltid hem

Sweetiepie

Sweetiepie har länge längtat efter sitt för alltid hem ! Trots sin fantastiska personlighet och kärleksfulla natur, kan han inte stanna hos sitt nuvarande jourhem. Han är en lekfull och social katt som önskar inget mer än en kattkompis att busa med.

Fox ”Foxy”

Fox är en liten behaglig kille som knappt hörs och är både ursöt och jättego.
Fox är en lustig liten krabat som aldrig riktigt lärt sig mjaoa utan purrar istället. Kommer väl överens med nuvarande jourhems katter

Blomstra

Blomstra är väldigt social, snäll och världens roligaste (!!!) tjej som man aldrig har tråkigt med.
Blomstra skulle beskriva sitt drömhem som kärleksfullt, kattkompis, klösmöbler på hög höjd och en innätad uteplats/balkong där hon kan vädra sina morrhår.

Ariana & Lovisa

Ariana och Lovisa är två blyga damer som är väldigt gosiga, båda tycker om att få bli klappade och älskar att stryka sig mot ens ben så fort man är i köket. De är väldigt snälla mot varandra och älskar att gosa, leka tillsammans och dela mat. De verkar leva efter citatet “sharing is caring”.

Blog at WordPress.com.