Akutgruppen

Akutgruppen är en ideell förening som hjälper hemlösa, övergivna och på andra vis nödlidande katter, främst i Stockholmsområdet. Vi har inte någon lokal utan våra katter bor istället hos privatpersoner i jourhem tills de får permanenta hem. Vi är en så kallad No kill-förening, vilket innebär att vi inte avlivar friska eller behandlingsbara katter.


Månadens katt

November månads katt heter Bea.
Bea är en underbar liten mammakisse som tagit så väl hand om sin lilla gosse Curry. Curry har fått ett hem. Vill du öppna ditt hem och hjärta för söta Bea?
Läs mer om Bea under ”våra katter”.

Bea önskar alla en trevlig november!


Nödrop! Tage behöver fortfarande ett hem. Läs mer om Tage här

Titta gärna in på vår blogg.


Nya i föreningen och de yngsta. Fem sötisar som dumpas. De hittades ute i en kartong. Nu vilar de i trygghet hos ett av våra jourhem 😻 där de ska få växa till sig och må bra fram tills de är redo för att adopteras. Vi har startat en insamling till dessa 5 små moderlösa knyten som kommer gå till deras modersmjölksersättning, vaccineringar, avmaskning, kommande veterinärbesök, försäkring. Vill du skänka en gåva till dem?
Swisha till 1236931729 märk betalning med ”Övergivna”
Plusgiro: 58 84 73-9 märk med ”Övergivna”
Bankgiro: 727-2982. märk med ”Övergivna”
Varmt, varmt tack för din hjälp! 🙏
Läs mer om oss här.

Babyboom hos Akutgruppen! Varning utfärdas för sötchock! 😻

Vill du inte ha en busig unge? Bara lugn…vi har underbara vuxna katter som önskar och längtar efter ett kärleksfullt hem… Här är några av dem…😻

Just nu finns bokningsbara katter;
😻 22 stycken vuxna katter
😻 6 stycken ungkatter
😻 17 stycken kattungar