fbpx

Nu har vi glädjen att presentera vår nya samarbetspartner: Petgood.

Via vårt samarbete kommer Akutgruppens jourhem kunna utnyttja en rabatt på deras näringsrika foder, samt få gratis paket att skicka med nya ägaren när katten flyttar till sitt permanenta hem.

Vilka är Petgood?

Petgood är ett svenskt företag som grundades för att erbjuda foder som är både näringsrikt och hållbart – och insektsprotein blev lösningen! Larven av den svarta soldatflugan används i alla produkter, och denna fantastiska insekt kommer med fördelar för både katt och planet. Det är en högkvalitativ proteinkälla, med ett mycket lägre klimatavtryck. Sedan starten har Petgood arbetat uteslutande med insektsprotein och är idag en av de ledande i Europa, med ett stort fokus på forskning – bäst på insekter, helt enkelt!
Läs gärna mer på petgoods hemsida.

Varför samarbetar Akutgruppen med Petgood?

Vårt engagemang för katters välbefinnande matchar med Petgoods hållbara foder. Genom detta samarbete kan vi ge de katter vi hjälper en näringsrik kost samtidigt som vi sprider kunskap om hälsa och hållbarhet. En gemensam strävan!

Jourhem kan ta kontakt med sin kontaktperson om de vill utnyttja rabatten och inte fått informationen ännu.

Nu har vi glädjen att presentera vår nya samarbetspartner: Petgood.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Blog at WordPress.com.