fbpx

KATTENS DAG LOTTERI 2020! âœšđŸ˜»


1:a pris
😾KATTBÄDD
En varm, mjuk och skön kattbĂ€dd oanvĂ€nd och skĂ€nkt av en kĂ€r kattvĂ€n😾ÖRNGOTTKlart kissen ska ha en kudde med fint örngott pĂ„ eller varför inte du sjĂ€lv pĂ„ din kudde. SkĂ€nkt av Fias KatthjĂ€lp. Egen design.
2:a pris
😾PEEWEE EcoBasic Startset Finns i fĂ€rgkombinationen röd och vit och levereras komplett i kartong inklusive PeeWee EcoBasic kattlĂ„da, 5 L PeeWee kattströ och spade. MĂ„tt: LxBxH 52 x 38 x 23 cm. (exklusive ring: H 15 cm)Den öppna kattlĂ„dan med en nĂ„got högre bakvĂ€gg sĂ„ att katten kan krafsa sĂ„ mycket den vill utan att kattströ kommer utanför. #peewee http://www.peewee.se
3:e pris
😾HALSBAND
Egen unik design Àr detta vackra halsband i mÀssig skÀnkt av en kattvÀn som gjort dem
4:e pris😾Armband designat av Maria Maria gör aldrig likadana armband, utan varje armband Ă€r unikt. Gillar man smycken som ingen annan har hittar du hennes alster pĂ„ facebooksidan Crystal’s magic for your body, mind and soul <3
Detta unika armband har pÀrlor av sodalit och lapis lazuli. De symboliserar sjÀlvkÀnnedom, inre sanning och insikter.
5:e pris
😾 TRÖJA
LÄngÀrmad T-shirt barn i Äldern 8 till 9 Är frÄn Fruit of the Loom SkÀnkt av Fias KatthjÀlpDet lediga snittet och den tÄliga tygkvaliteten gör denna lÄngÀrmade T-shirt perfekt för vardagens stoj och stim. Tack vare sin höga masktÀthet passar T-shirten sÀrskilt bra för tryck. Material: 100 % bomull (grÄmelerad: 97 % bomull, 3 % polyester)
😾BOK
En spĂ€nnande barnbok skriven av Mari Bister som skĂ€nkt ett exemplar till lotteriet. “Syskonen Lisa och Axel följer med sin kusin Sofia pĂ„ lĂ€ger om nedskrĂ€pning. Det dröjer inte lĂ€nge innan de inser att nĂ„got Ă€r fel. Sofia beter sig konstigt, drar sig undan och verkar ha gömt nĂ„got i vĂ€skan. Men vem Ă€r det egentligen som hotar Sofia med de otĂ€cka lapparna? Den mysiga lĂ€gerhelgen blir inte riktigt som Lisa och Axel har tĂ€nkt. Lyckas de avslöja den skyldige och rĂ€dda Sofia och hunden Sam innan det Ă€r för sent?”
LÀmplig för barn mellan 6 och 9 Är. Detta Àr den andra boken i serien Uppdrag djurrÀddning @uppdrag_djuraddning
6:e pris
😾MUSMATTA OCH GLASUNDERLÄGG
Varför inte piffa upp lite till julen med dessa fina saker skÀnkta av Fias KatthjÀlp. Egen unik design
————————————————————————-
För att delta i lotteriet:
Lotterna kostar 25 kronor styck och du fĂ„r köpa hur mĂ„nga andelar som helst ❀ Dragning av vinnarna kommer att ske pĂ„ Tisdag 1/12 och publiceras kl 20:00. Lotteriet avslutas kl 18:00 den 1/12. Lycka till!
Skriv “Kattens dag”
Swish: 1236931729 Plusgiro: 58 84 73-9 Bankgiro: 727-2982
Varmt tack! â€đŸ™Alla pengar gĂ„r oavkortat till nödlidande katter! Vi Ă€r en ideell no-kill förening och Ă€r helt beroende av gĂ„vor.www.akutgruppen.com

Kommentera

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.

Blog at WordPress.com.