Pontus

Pontus hemma igen!Det är jag, Pontus, och NU har jag saker att berätta! 🙀 Jag ska få åka hem nu, droppet jag har på bilden slipper jag nu, och jourmatte kommer snart och hämtar mig hem till mina syskon.❤ Jag måste äta medicin är så jag bli riktigt frisk.Så fort jag känner mig pigg igen måste jag börja ge alla som köpt pussar 😽 så många pussar som ni har beställt!Vet ni jag har sålt pussar och fått gåvor för 23 326 kr (prel mellan den 200115-200119)! Miljoner tusen tack! ❤❤😻🙏Fakturan härifrån Bagarmossen och vården på nyårsafton går på cirka 52 000.🙀 Vi får se vad vi får från försäkringsbolaget. Sedan ska jag ju på återbesök och eventuellt ta bort resten av polypen! Så jag fortsätter att sälja pussar 😽 då jag känner mig lite piggare!
Miljoner pussar till er alla från Pontus! 🐾🐾🐾🐾Insamling pågår!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s