Med blödande öron

När en katt som Glenn kommit in i tryggheten så upptäcks det ofta att katten har skabb i öronen, då får en stackare genomgå en behandling och rengöring av öronen hos veterinär. En smärtsam behandling, men det är ännu mer smärtsamt att fortsätta gå med skabb. Många kissar som kommer in till föreningen har problem med sina öron. Här är Glenn, nyss hemkommen från veterinären… jag kan jama lite tyst och hest i bland, låter Glenn hälsa. Hans öron blöder efter behandlingen och han är lite låg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s