fbpx

Gott nytt Ă„r!

Ett Ă€r har nu gĂ„tt, ett Ă„r som vi med bĂ„de glĂ€dje och sorg nu ser tillbaka pĂ„. đŸ’– Ett axplock frĂ„n Ă„ret som gĂ„tt….

Akutgruppen har under 2019 rÀddat helt otroliga 108 kissar! MÄnga frÄn ett liv i misÀr och död.

I vĂ„rt arbete jobbar vi bĂ„de förebyggande och med akutfall. Det stora förebyggande arbetet under Ă„ret har varit en kattkoloni i SkĂ„ne, dĂ€r vi tagit emot mĂ„nga katter för att placera ut dem i egna trygga hem. Det akuta arbetet har ibland varit av den art att vi jobbat urakut. Polisen ringer, veterinĂ€rer ringer, allmĂ€nheten ringer
 vi avbryter allt för att rĂ€dda just den nödstĂ€llda kissen.

PÄ försommaren kom flera mammor med sina ungar, Àven ett flertal moderlösa kattungar. Eller de fem ungarna som var bortslÀngda i en papplÄda, som om de var skrÀp.
Emelie, drĂ€ktig och utkastad, födde fyra ungar nĂ€stan omgĂ„ende i jourhemmet, en överlevde – lilla Lycka. Ragnar som gĂ„tt ute i cirka ett Ă„r, Alfrida som kommer frĂ„n ett missbrukarhem med sin mamma, Tilly och hennes smĂ„ ungar och dottern Tindra som hade egna barn, Hillevi med döttrarna Alicia och Asta som hade fĂ„tt egna ungar. Monica lĂ€mnad att dö i en bur. Kissar som Snuttan som hade en tid inbokad för avlivning. Listan kan göras lĂ„ng, alla vĂ„ra kissar har sin historia, det hĂ€r Ă€r bara nĂ„gra av de kissar som satt spĂ„r i vĂ„ra hjĂ€rtan under Ă„ret. Nu har mĂ„nga nya kommit, det Ă€r Ă€ven de, födda i mĂ„nga fall pĂ„ försommaren.

Varje enskild katt som vi fĂ„r in sĂ€tter spĂ„r i vĂ„ra hjĂ€rtan đŸ’˜ och vi glĂ€djes sĂ„ otroligt mycket nĂ€r en kisse flyttar till sitt förallt-hem, till sin egen matte/husse och ocksĂ„ intar deras hjĂ€rtan och hem. đŸ’ž

Vi minns lilla fina Stumpan som efter mÄnga Är lÀmnade oss för att vandra över regnbÄgsbron och förenas med sin bror Snucke. Vi minns er smÄ vÀnner!

Vill ni hjĂ€lpa oss att hjĂ€lpa fler? Adoptera eller bli jourhem, det Ă€r ofta lĂ€ttare att ta tvĂ„ katter dĂ„ de har sĂ„ mycket att ge varandra. Bli volontĂ€r, vi behöver bli fler som kan hjĂ€lpas Ă„t. LĂ€s pĂ„ vĂ„r hemsida om vad det innebĂ€r att vara volontĂ€r. www.akutgruppen.com/stod-oss/
Vi vill passa pĂ„ att tacka alla som pĂ„ olika sĂ€tt bidragit till att vi kunnat hjĂ€lpa och kan hjĂ€lpa sĂ„ mĂ„nga katter. đŸ˜» TACK!

Inför 2020 önskar vi att fler av vÄra kissar hittar sin hussar/mattar som Àlskar dem ovillkorligen.

Akutgruppen önskar ALLA ett gott nytt Är!
——————————————————————
Akutgruppen Àr en ideell no-kill-förening.
För att skÀnka en gÄva:
Swish: 1236931729
Plusgiro: 58 84 73-9
Bankgiro: 727-2982
Alla pengar gĂ„r oavkortat till nödlidande katter! Varmt tack! â€
www.akutgruppen.com

Kommentera

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.

Blog at WordPress.com.

UpptÀck mer frÄn Akutgruppen - katthem

Prenumerera nu för att fortsÀtta lÀsa och fÄ tillgÄng till hela arkivet.

FortsÀtt lÀsa