Månadens katt november 2019 – Bea

Denna månad puffar vi lite extra för denna söta mamma. Bea.
Bea är en lugn, ung kattmamma som är mycket vacker och klok. Hon sover mycket dagtid men busar dock gärna med sina bollar och leksaksmöss när tillfälle ges. Morgon och kväll när hon är som mest aktiv är hon sällskapssökande och nyfiken. Bea är lite försiktig i sin framtoning, och gillar inte när det är för mycket som händer runt omkring, för mycket ljud eller stök. Då springer hon som oftast och gömmer sig. Hon behöver lugn och trygghet för att kunna komma vidare ur sitt skal så tror hon passar bäst i ett hem utan barn, där det finns tid för att ge tålamod och kärlek samt en lugn tillvaro.
Bea är en oerhört snäll, lugn och tålmodig katt. Vacker som en dag, och just nu dessutom en supermamma till 1 (egen) + 3 (moderslösa) kattungar. Hon är en kelen hona, van vid barn, van vid andra katter, 1 år 2 mån gammal. Bea kommer från Skåne tillsammans med sin unge Curry. Bea och hennes lilla unges liv hade kunnat få ett olyckligt slut då de höll till på en plats där de var oönskade. Människor där ville ha bort dem fort och hotade att avliva dem. Tack vare en akutinsats från rådiga katthjälpare kunde de snabbt räddas därifrån, och fick sedan komma till Akutgruppen.❤️
Bea söker nu sitt eget för-alltid hem.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.