Här är du:Anastasia på brandstationen


Anastasia hade fött sina två ungar i brandmännens rökövningsrum. När dom en morgon skulle dit och öva så blev hon rädd och sprang därifrån. På golvet hittade brandmännen två stycken femdagars kattpojkar. De ringde oss och kattungarna togs om hand och en fälla ställdes ut till Anastasia. På kvällen gick hon in i fällan.

Vi förväntade oss en förvildad katt men ut klev den keligaste men magraste katten man kunde tänka sig. Hon var ett vandrande skelett och hade inte klarat ungarna eller sig själv särskilt många dagar till. Så det var ren tur att brandmännen hittade dem så de kunde räddas från en säker död. Brandmännen döpte kattungarna till Stollen och Flammy. Flammy fick sitt namn efter brandmännens maskot.

Kattpojkarna var runda som bollar, men stackars mammakatt var så mager att man kunde känna varenda ben i kroppen. Från början fick Anastasia äta endast små portioner mat - en matsked och sedan lite mera. Hon återhämtade sig och har slutligen fått flytta till ett alldeles eget hem där hon får mycket kärlek och uppmärksamhet.


Anastasia


Flammy


StollenFler artiklar

Dela
Det här är några av de
katter som behöver hem,
klicka här för att se fler.Curry

Fräsen

Thelise

Max

Belz

Steve Purrington


Artiklar

Antal besökare

Totalt: 3329817
I dag: 314Jourtelefon: 070 402 76 12Vi stöder Akutgruppen

Swish: 1236931729
Plusgiro: 58 84 73-9
Bankgiro: 727-2982
Alla pengar går oavkortat till nödlidande katter!
Org.nr: 802458-0287


[Jourhem] [Administrera] [Sitemap]
© 2009-2013 Akutgruppen - Design Roland Johansson efter en idé av Niklas Wanjura