Här är du: Hem/Katter/Våra Katter/


Cirkus och julen

Datum: 2005-01-07
Tänkte bara berätta att Cirkus har njutit av julhelgen och allt roligt och gott som funnits. Lussekatter, julskinka, rullsylta och framförallt julkorv har varit jättegott. För att inte tala om edamerosten. Den kan man sno mitt framför ögonen på akutmatte eller fostermamma. Och alla nötterna i skålen är jättekul att leka med. Han fick en ny fjädervippa i julklapp, nu återstår det bara några strån. Har inte akutmatte tid att leka med honom så tar han den i munnen och snurrar själv runt med den. Det har också varit en del nya besökare. I början är han lite blyg och gömmer sig, men vågar komma fram efter ett tag. Cirkus hittade ett nytt bra gömställe - trodde han i alla fall - nämligen på akutmattes vinställ som står ovanpå köksskåpen, alltså så högt upp man kan komma.... Det har också varit jätteroligt att hjälpa akutmatte att lägga pussel. Nu uppskattar jag dessvärre inte den hjälpen eftersom det innebär att jag hittar bitar med tuggavtryck på andra ställen än jag tänkt mig, och några bitar saknas ännu...
I övrigt har han varit som vanligt. Det vill säga nyfiken, energisk och hungrig.
Äter allt och kör sina motionspass för att behålla sin smäckra figur. Emellanåt är det jättemysigt att få lite gos av akutmatte. Han och min egna katt Zita slåss om att få ligga på elementet bakom soffan. Klämmer de ihop sig lite får båda plats. Och så är han lika sällskaplig som vanligt. Han är den som brukar finnas närmast mig, framförallt om jag befinner mig i köket. Han har äntligen lärt sig att stryka sig mot mina ben och inte bara stå bredvid vilket innebar att han ibland fick sig en och annan flygtur.

Vi har alla haft en lugn och mysig jul, men för Cirkus skull hoppas jag att han nästa jul har en alldeles egen familj att fira den med.
 

Äldre dagböcker för Cirkus :
2005-01-07 Cirkus och julen

<< Tillbaka till Cirkus


Dela
Det här är några av de
katter som behöver hem,
klicka här för att se fler.
Artiklar

Antal besökare

Totalt: 3331314
I dag: 791Jourtelefon: 070 402 76 12Vi stöder Akutgruppen

Swish: 1236931729
Plusgiro: 58 84 73-9
Bankgiro: 727-2982
Alla pengar går oavkortat till nödlidande katter!
Org.nr: 802458-0287


[Jourhem] [Administrera] [Sitemap]
© 2009-2013 Akutgruppen - Design Roland Johansson efter en idé av Niklas Wanjura