Här är du: Hem/Katter/Våra Katter/


Lady provar Internetdejting

Datum: 2009-01-04
Hej jag heter Lady. Min nya akutmatte säger att det här med internetdejting är ett effektivt sätt att leta en ny livskamrat på så jag provar att skriva en presentation nu när jag tydligen redan var medlem på den här nätdejtingsajten.

Lite om mig själv:
Jag är silvergrå och mycket vackert mönstrad som ni själva kan se. Jag är nätt och smidig i kroppen och har sammetslen päls. Akutmatte säger att jag har ett fint ansikte och en söt nos.

Jag är väldigt kelig men lite försiktig. Det här med människor är lite läskigt men jag kan ändå inte hålla mig när jag är på myshumör och vill bli klappad. Däremot förstår jag verkligen inte vad de vill när de ska lyfta mig från marken. Jag menar, jag är faktiskt fullt kapabel till att gå själv.

Kattkillen Grizzly som är akutmattes permanenta kattsambo är en riktigt lustig typ. Första dagen då jag till slut kröp fram från under soffan så var det för att jag bara var tvungen att hälsa på denna stiliga hankatt (jag gillade hankatterna i mitt förra akuthem också). Men när jag stått någon minut och försökt förföra honom med min söta charm och min varma blick så vände han sig förskräckt om och kräktes. Sen rusade han chockad in på toaletten. Visst, jag är fruktansvärt söt men att jag skulle göra honom så nervös trodde jag väl aldrig.

Som den vänliga tjej jag är så sprang jag naturligtvis efter för att se hur han mådde.

Jag älskar att ligga nära honom och bryr mig inte om att han fnyser och flyttar på sig, då följer jag bara efter. Jamar han så piper jag kuttrande tillbaka och går fram till honom. Han är så stor och mysig, jag förstår inte varför han inte uppskattar mina kärleksförklaringar.

Det är därför jag känner att jag nog hellre vill bo med någon annan hankatt som sällskap (eller fler!)som uppskattar min grace och feminitet.

Det som är skönt med att ha en annan trygg katt är att jag då vågar umgås med akutmatte. Lägger sig Grizzly i hennes knä då gör jag det också. Om han ska sova nära henne så vågar jag också.

Till sist så älskar jag att leka också. Jag brukar boxas med en liten pingvin, den låter så lustigt när det får stryk! Men favoriten den här veckan har varit en möbeltass. När jag leker med den låtsas jag att golvet är het lava och att jag är en ninja med uppdrag att göra slut på möbeltassens liv.

Det var lite om mig. Om jag låter matte ta lite bättre bilder på mig så kommer det också.

P.S. Jag har hört något om att jag ska "kastreras" nu i veckan. Är det någon som vet vad det är? Hoppas att det är något roligt! D.S.
 

Äldre dagböcker för Lady:
2009-02-06 Fler bilder!
2009-02-03 Akuthemsmatte berättar
2009-01-04 Lady provar Internetdejting
2008-10-26 Lady

<< Tillbaka till Lady


Dela
Det här är några av de
katter som behöver hem,
klicka här för att se fler.
Artiklar

Antal besökare

Totalt: 3341182
I dag: 6729Jourtelefon: 070 402 76 12Vi stöder Akutgruppen

Swish: 1236931729
Plusgiro: 58 84 73-9
Bankgiro: 727-2982
Alla pengar går oavkortat till nödlidande katter!
Org.nr: 802458-0287


[Jourhem] [Administrera] [Sitemap]
© 2009-2013 Akutgruppen - Design Roland Johansson efter en idé av Niklas Wanjura