Här är du: Hem/Katter/Våra Katter/


Uppdatering om Athoz

Datum: 2008-10-14

Nu är Athoz också kastrerad och ID-märkt och det gick mycket fint och bra att det nu är avklarat.

Athoz är också precis som sin bror mycket charmig och snäll och pga ett litet överbett så visar han tungspetsen rätt ofta och ibland lipar han så sött. Däremot är han inte fullt lika nyfiken på allt som händer i hushållet om det inte är mat inblandat. Athoz håller sig gärna framme om det finns något gott och all fisk, räkor, kokt skinka och leverpastej räknas som kattmat tycker kissarna.

Athoz tycker nu också bättre om att bli klappad men gillar inte heller att bli lyft. Lekfullheten är det inte heller något fel på vare sig han leker själv eller med sina kattkompisar. Tar matte eller husse fram laserpekaren eller fjädervippan blir det extra roligt. Även alla leksaker med kattmynta går hem. Extra bra är det när matte laddar plattorna med kattmynta för då sitter kissarna på kö för att droga sig till välbehag. Jag brukar strö lite på kattfällarna också till katternas stora förtjusning.

Både Athoz och hans bror Aramiz är två gulliga och mycket snälla kissar och man hör dem aldrig morra eller fräsa. När man tänker på hur de var när de kom till oss så har de gjort stora framsteg . De är inte alls rädda på samma sätt även om de fortfarande är lite försiktiga för människor de inte känner. Det som också är viktigt att veta är att speciellt Athoz är mycket känslig för förändringar och blir lätt rädd när han inte vet vad som händer. Alla katter gillar ju rutiner och Athoz extra mycket för hans trygghets skull.

Lite nytagna bilder på Athoz

Jourmatte Else-Marie
 
 

 

 


Äldre dagböcker för Athoz:
2008-10-14 Uppdatering om Athoz
2008-01-09 Första inlägget

<< Tillbaka till Athoz


Dela
Det här är några av de
katter som behöver hem,
klicka här för att se fler.
Artiklar

Antal besökare

Totalt: 3139329
I dag: 395Jourtelefon: 070 402 76 12Vi stöder Akutgruppen

Swish: 1236931729
Plusgiro: 58 84 73-9
Bankgiro: 727-2982
Alla pengar går oavkortat till nödlidande katter!
Org.nr: 802458-0287


[Jourhem] [Administrera] [Sitemap]
© 2009-2013 Akutgruppen - Design Roland Johansson efter en idé av Niklas Wanjura