Här är du: Hem/Katter/Våra Katter/


En vanlig dag med Vilja! :-)

Datum: 2008-05-12
En typisk morgon med Vilja kan se ut så här:

När hon hör mig vakna på springer hon in i sovrummet och hoppar upp i sängen, gos direkt ska det vara!
Sen ligger hon och drar sig tillsammans med mig och bara njuter av lugnet.
När man väl vaknat till och ska ordna med morgonbestyren vill hon vara med överallt. Så det har blivit en vana att ha badrumsdörren öppen när man tar en dusch, annars står hon utanför och krafsar ett litet tag på dörren och vill in till matte, hon är otroligt tillgiven. När man sen ska på något ärende kan man vara säker på att hon möter upp en i dörren när man kommer hem, hon brukar lägga sig på rygg och vilja bli kliad på magen.
När det är dags att laga människomat sitter hon på köksbordet och håller koll på situationen, och hon vill självklart ha lite blötmat samtidigt som matte ska äta sin mat. Rätt ska va rätt ;)

Hon har aldrig haft problem med att gå på lådan och äter väldigt bra, både torrfoder och blötfoder. Hon sköter sig precis som hon ska.

Hon tycker att TV'n är väldigt underhållande och försöker till och med sätta på den ibland! För ett par veckor sen satt jag och en vän och kollade på en film med lilla Vilja liggandes brevid, när filmen var slut skulle vi gå och lägga oss, så vi stängde av TV´n (med fjärrkontrollen) Då satte hon sig snabbt upp och började jama för att sedan springa fram till TV´n, ställa sig på bakbenen och försöka sätta på den. Så det blev att vi lämnade den på under natten. ;) Har hänt ytterligare ett par gånger sen dess, antar att det är roligt att se saker som rör på sig och låter. :)
 

Äldre dagböcker för Vilja:
2008-05-12 En vanlig dag med Vilja! :-)
2007-10-17 Brev från akutmatte

<< Tillbaka till Vilja


Dela
Det här är några av de
katter som behöver hem,
klicka här för att se fler.
Artiklar

Antal besökare

Totalt: 3391203
I dag: 491Jourtelefon: 070 402 76 12Vi stöder Akutgruppen

Swish: 1236931729
Plusgiro: 58 84 73-9
Bankgiro: 727-2982
Alla pengar går oavkortat till nödlidande katter!
Org.nr: 802458-0287


[Jourhem] [Administrera] [Sitemap]
© 2009-2013 Akutgruppen - Design Roland Johansson efter en idé av Niklas Wanjura