Här är du: Hem/Katter/Våra Katter/


Bastian


Bastian

Bastian är en hane,


En kille som älskar kel och gos, han sover gärna i sängen och gosar in sig i täcket. Han är väldigt försiktig när det kommer till människor han inte träffat men efter en stund inser han att även dom har tendenser till att klappa honom, och då tycker han genast om dom.

När han först kom till mig såg man inte mycket av honom, han gömde sig mest bakom spisen eller bland kläderna i garderoben där det var varmt och skönt. Det tog lite tid, och det kändes som att han var väldigt olycklig och ville komma härifrån. Nu är han helt underbar och det märks både att han mår bra och att han njuter utav livet igen, jag får aldrig vara ensam längre, inte ens när jag duschar!! Han springer efter mig och vill bli klappad, hela tiden! Han spinner högt och glömmer inte att säga till när han är hungrig.

Nu har han tagit en filt i beslag och letar förtvivlat när den inte ligger på hans plats i soffan utan råkat hamna på ett nytt ställe. Han tycker så mycket om leksaker också, och det spelar ingen roll hur många han får, han leker bort dom lika snabbt ändå, men när dom kommer fram igen är det som han måste leka med allihopa på en gång!

Bastian är ca 2 år.Här kan du läsa mer om hur adoptionen går till
Bastian har fått ett hem.


Dagbok för Bastian:
Dela
Det här är några av de
katter som behöver hem,
klicka här för att se fler.Tilly

Maja

Ester

Gustaf

Snuttan

Helga


Artiklar

Antal besökare

Totalt: 3307750
I dag: 880Jourtelefon: 070 402 76 12Vi stöder Akutgruppen

Swish: 1236931729
Plusgiro: 58 84 73-9
Bankgiro: 727-2982
Alla pengar går oavkortat till nödlidande katter!
Org.nr: 802458-0287


[Jourhem] [Administrera] [Sitemap]
© 2009-2013 Akutgruppen - Design Roland Johansson efter en idé av Niklas Wanjura